وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – اما طی روزهای گذشته حرف و حدیثهایی در باره جدایی این بازیکن وجود داشته و برخی تیمها دنبال جذب این بازیکن بودند.
به گزارش سایت سپیدرود و به نقل از ایران ورزشی، علی کریمی از جمله مشتریان این بازیکن است. جادوگر در این فصل کار سختی در سپیدرود دارد و سعی میکند با خرید بازیکنان با کیفت تیم خود را از منطقۀ سقوط در نیم فصل دوم دور کند.
کریمی در نقل و انتقالات نیم فصل در اولین اقدام خود مدافع ۲۲ ساله را که عضو تیم ملی زیر ۲۱ ساله های گرجستان بوده، جذب کرد.
پیام صادقیان را هم از لیگ ترکیه به تیم خود اضافه کرد. حالا علی کریمی به شدت خواهان جذب حمیدرضا طاهرخانی بازیکن جوان پرسپولیس است.
احتمال آنکه به دلیل ترافیک در خط هافبک پرسپولیس برانکو این بازیکن آینده دار را بهصورت قرضی به گیلان بفرستد زیاد است. این در حالی است که پرسپولیس با توجه به لیست بازیکنانش نیاز به جدا شدن این بازیکن ندارد و می تواند همچنان این بازیکن را حفظ کند.
اما باید توجه داشت که برانکو رابطه خوبی با علی کریمی دارد و به احتمال زیاد به درخواست سرمربی سپیدرود نه نمی گوید.
از طرف دیگر همانطور که گفته شد طاهرخانی یکی از بازیکنان محبوب برانکو است و با وضعیتی که در پرسپولیس در خط هافبک وجود دارد، به احتمال زیاد به این بازیکن جوان بازی نخواهد رسید.
دو بازیکن در انتظار لیست نهایی کریمی
به همین دلیل برانکو با فرستادن قرضی این بازیکن به سپیدرود این شرایط را مهیا خواهد کرد که بازیکنش در ترکیب تیم سپیدرود به میدان برود و اتفاقاً در روزهایی که به این بازیکن نیاز پیدا شد، پرسپولیس او را به خدمت بگیرد.
باید این را هم در نظر داشت که برانکو و پرسپولیس این بازیکن جوان را به راحتی از دست نخواهند داد و علی کریمی برای به خدمت گرفتن این بازیکن باید از نظر مالی بتواند سرخ پوشان را راضی کند.
همانطور که گفته شد او پیشنهادهای دیگری هم داشت، اما جواب برانکو به همه آنها منفی بود، اگر به کریمی جواب مثبت بدهد، آنوقت مشخص خواهد شد که برانکو حسابی با ستاره سابق پرسپولیس میانه خوبی دارد.
خرید کوتاه مدت طاهرخانی البته شاید منافع فنی سپیدرود را در پی نداشته باشد. بازیکنی مثل طاهرخانی وقتی می تواند خرید موفقی باشد که با قراردادی بلندمدت به سپیدرود بیاید.
تراژدی تکراری در فوتبال ایران: فوت هوادار سپیدرود به دلیل ایست قلبی
پاسخی به بیانیه باشگاه سپیدرود: آقای کریمی، باید پاسخگو باشید، نه مدعی!
یادداشت ویژه – کریمی مدیر یا مربی!؟
امامی فر: اعتراض حق هواداران سپیدرود است
مهاجری: متوجه حرکات ناشایست عزیز معبودی نشدم
سپیدرود یک – ماشین سازی یک: گل دیرهنگام فقط برای تسکین / تساوی دردی دوا نمی کند!
گزارش تصویری نیمه نخست سپیدرود – ماشین سازی + حواشی
مهاجری: برای تداوم روند خوبمان باید سپیدرود را شکست بدهیم
بخش پایانی گزارش تصویری سپیدرود – سپاهان
جدال قدیمی ترین تیمهای رشت و تبریز
امامی فر: مالک و سرمربی سپیدرود، علی کریمی است!
سپیدرود رشت – ماشین سازی تبریز؛ تلاش برای بقا
مشکل مشابه پاتوسی و استقلال برای بازیکن سپیدرود
تیم خصوصی یعنی این: سپیدرود اجازه نصب تابلوهای دور زمین را نداد
هوادار عزیز، نظر شما پس از تایید منتشر خواهد شد.