وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

ایرنا/ میزبانی سپیدرود از نفت مسجد سلیمان در رشت

رشت – ایرنا – در ادامه رقابت های فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های کشور جام آزادگان، تیم سپیدرود رشت میزبان نفت مسجد سلیمان است.

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – مسئول روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت روز جمعه گفت : این دو تیم در هفته دوازدهم از رقابت های فوتبال قهرمانی لیگ دسته اول باشگاه های کشور جام آزادگان ، رو در روی هم قرار می گیرند.

رادنی دیدار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این مسابقه ، عصر فردا (شنبه هشتم آبان ماه) در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار خواهد شد و تیم فوتبال سپیدرود رشت در این دیدار ، میزبان نفت مسجد سلیمان است.

وی اظهار کرد : امیدواریم که تیم فوتبال سپیدرود رشت در این بازی خانگی بتواند با ارائه یک بازی زیبا و تماشاگرپسند و با حمایت طرفدارانش برابر تیم نفت مسجد سلیمان به برتری برسد.

وی ادامه داد : پس از اینکه تیم فوتبال سپیدرود رشت در دو دیدار خارج از خانه ، دو نتیجه مساوی کسب کرد، امیدواریم که در این بازی خانگی پیروز شود تا همچنان یکی از صدرنشینان رقابت های لیگ دسته اول باشد.

تا پایان هفته یازدهم رقابت های فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های کشور ، تیم فوتبال سپیدرود رشت با کسب 22 امتیاز و به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به تیم خونه به خونه بابل در مکان دوم و تیم نفت مسجد سلیمان با کسب 12 امتیاز در مکان دوازدهم جدول رده بندی قرار دارند.

در رقابت های فوتبال قهرمانی لیگ دسته اول باشگاه های کشور جام آزادگان ، 18 تیم حضور دارند که به صورت دوره ای و رفت و برگشت در یک گروه با هم به رقابت می پردازند.

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

2 دیدگاه ارسال شده است