وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

بازنشر – تفکر قطبی شده یا تفکر سیاه و سفید چیست؟
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – این نوع تفکر را، تفکر قطبی شده، سیاه و سفید، و استدلال به شیوه همه یا هیچ نیز می نامند.
در این شیوه فرد تمایل دارد واقعیات را بصورت مطلق تعبیر کند، در این حالت به هیچ وجه، تعبیرهای بینابینی (خاکستری) را نمی پذیرد.
در ذهنیت اشخاص با این طرز تلقی همه امور به دو طبقه تقسیم می شود: خوب و بد، سیاه و سفید، ممکن یا غیر ممکن، مطلوب یا نامطلوب.
اصطلاح « این یا آن دیدن امور » را برای این نوع تفکر بکار برده اند. اگر کسی خوب نباشد، حتما بد است. اگر خوشبخت نباشد، حتما بدبخت است. اگر صلاحیت ندارد، حتما بی صلاحیت است.
« کمال گرایی » نیز به لحاظی شبیه به همین طرز تلقی است. برای فرد کمال گرا، اگر کاری صد در صد کامل و بی عیب نباشد، به کلی بد و خراب است.
راه میانه ای وجود ندارد. انگار در حد فاصل سیاه و سفید رنگی به نام خاکستری وجود ندارد. حاکمیت چنین تفکری در برداشت های افراد نسبت به دیگران نیز وضعیتی را ایجاد می کند که تنها انسانی را قبول کنند که بدون عیب و نقص باشد یا از هر جهت مثل خود آنها باشد یعنی همه چیز را سفید ببیند.
همه چیز باید سفید سفید باشد و در غیر این صورت کوچک ترین لکه همه چیز را سیاه می کند. در طبیعت چیزی به نام سفید مطلق وجودندارد، و تنها در عالم ذهن باید آن را جستجو کرد.
آن چه در واقعیت وجود دارد، آمیزه ای سفید و سیاه ( خاکستری ) است. در سخنان بزرگان نیز گاهی اوقات این نوع تفکر قطبی شده دیده می شود که افراد با استناد به آنها دیدگاه خود را مجاز می شمارند و در اختلال خویش غوطه ور می شوند.
از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– کسی را که دوست داری بدست بیاور، و الا مجبور می شوی کسی را که به دست می آوری دوست داشته باشی.
– تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است.
-شما یا با مائید یا بر علیه ما.
-خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو. و مثال های دیگر.
نوشتار بسیار سودمندی بود
لعن الله قوم الظالمین
ننگ بر سیاست کثیفت برژوآنیسم
جناب آقای مهره سوخته “عزیز” دل لطفا نشر نگرش را در جای دیگر انجام دهید
داماش باز هم مساوی کرد.این بار در برابر استقلال ب.
لعنت بر بی پولی کنونی و باندهای مافیایی که در گذشته داماش رو نابود کردن
ناشر که نشر می دهد حرف مفت /بگو که رود جای دیگری
لعنت بر آن مهره سوخته دستمزد بگیر / بگو که کار دنیا نباشد به کام دیگری؟!
سلام. این یادداشت خیلی جلب و جذابه . به نظرم یکی از مشکلات مهم ما الان همینه .این آقای ناشر که نمیدونم چی رو نشر میده احتمالا اهانت رو ، در همین جریان قطبی گری هستن و اصولانانشون توی همین بزن و بروهاست تعجبم اینه که چرا مدیر سایت این اراجیفو تایید میکنه . وقتی شما انتقاد میکنین از قطبی گری و سیاه و سفید دیدن نباس اجازه بدین این فضا را در همین سایت هم ایجاد بکنن.آقای دیدار دارین مارو ناامید میکنین. برا ما باشگاه مهمه نه پورمحسن و دیگران.
امه خیلی استاد غایبیه دوس داریم فکر کونوم ابرار ناشر اقا فراز مره رفیق ببه . من هر چی گوگل مئن بگردستم معنی برژوآنیسم پیدا نکودم . هه ناشر تی حال خوب نییه مگه !؟
سلام- تحلیلهای سادهلوحانه و بچگانه معمولا استوار بر همین شیوه و طرز فکر و رویکرد هستند مثلا چون فلان شخص فلان رفتار را دارد، نه تنها آن شخص بد است، بلکه تمام گروهی که آن شخص متعلق به آن است، بد هستند و… این برخورد، اولین مشکلی که دارد این است که تمام شخصیتِ یک فرد را به یک رفتار او خلاصه میکند. دومین مشکلی که دارد این است که براساس همین رفتار به او برچسب خوب یا بد میزند. سومین مشکلی که دارد این است که همینکه آن شخص به گونه دیگری رفتار کرد، یکسره از او رویگردان میشود. چهارمین مشکلی که دارد این است که رفتار یک شخص را معیار سنجش برای یک گروه بزرگتر در نظر میگیرد. در حالی که باید با دقت این موضوع در نظر گرفته شود که یک فرد در قالب یک رفتار نمیگنجد و توصیف نمیشود. تمام رفتارهایش لزوما خوب نیستند و تمام رفتارهایش هم لزوما بد نیستند.
این نوع تحلیلها و برخوردها و رویکردها متاسفانه در نوشتار و گفتار زیاد دیده میشوند. آبروی یک شخص بهخاطر یک رفتار به بازی گرفته میشود و دستاوردها و موفقیتهای دیگرش نادیده گرفته میشوند. اندیشههای او سیاه و سفید رنگآمیزی میشوند و در این رویکرد مطلقگرا، کسی دیگری را خاکستری نمیبیند. این در حالی است که انسان، موجود پیچیدهای است. خلاصه کردن اندیشه و رفتار او با سیاه و سفید دیدن، شاید برای بعضیها آسان بنماید و برای بعضیها حس ناامنی درونی یا زحمت دادن خود برای تفکر بیشتر را کم کند، اما عوارض جانبی درازمدت و خطرناکی دارد.
سلامت نیوز: چگونه از سیاه و سفید دیدن دور شویم؟
سلام و درود بر دوستداران منطق و عقلانیت و بر کسانی که اهل مدارا و گفتگویند و زبنشان به طعنه باز نمی شود و مهرشان چون آب جاری است اما در خصوص آن چه در یادداشت آمد باید در نظر داشت که در جهان آدمیان، هر فردی در درون پیوستاری از امور ممکن گوناگون قرار دارد، هرچند جایگاه وی در این پیوستار در تمام عمر ثابت نیست. جهان سراسر سیاه یا سفید نیست و چه بسا بیشتر خاکستری باشد.
این موضوع اما بدین معنا نیست که سیاه و سفید اندیشی همواره نا به جاست. در برخی موارد واقعاً فقط دو موضع وجود دارد که باید یکی از آنها را برگزید. نمیتوان در آزمون کنکور که هر سؤال تنها چهار گزینه دارد و تنها باید یکی از آنها را انتخاب کرد، با این توجیه که این سیاه و سفید اندیشی است، هیچ گزینه ای را علامت نزد یا بیش از یک مورد را انتخاب کرد.
به بیان دیگر مغالطه سیاه و سفید اندیشی، بدین معنا نیست که نباید مرزی میان امور قائل شد یا آدمیان همه نه خوب هستند و نه بد، یا هیچ مجرمی تمام و کمال مقصر نیست و در نتیجه نباید وی را مجازات کرد. سامان هر جامعه در گرو تعیین مرزهاست، با این فرض که این مرزها در واقع اعتباریاند.
آنچه نباید مورد غفلت واقع شود نحوه استفاده از سیاه و سفید اندیشی است. به عنوان مثال اگر فردی از سیاه و سفید اندیشی به عنوان نوعی خطابه استفاده کند تا با ترغیب یا تحریک مخاطبان خود، آنها را بر آن دارد تا کاری کنند که خواست وی به هر نحو ممکنی محقق شود، آنگاه میتوان منتظر آسیبها و آفتهایی جدی و خطرناک بود؛ آفتهایی که نمونه های آن بارها در طول تاریخ رخ داده است.
دوستان لطفا کمی خویشتن دار باشید.از فضای باز موجود در این سایت که نعمتی بزرگ با اجرای مهندس دیداراست استفاده کنید و به ارتفای فرهنگ رشت بپردازید.رشتی اصیل هیچگاه توهین نمی کند.ما باید یاد بگیریم به عقاید گوناگون احترام بگذارید.
خاک پای یکایک شما را سرمه چشمانم می کنم.
شاد و پیروز و سرافراز باشید
آقا امروز داماش مساوی بوکوده.امی حاله بیگیفت.تکلیف داماش چی خایه ببه.چرا استاندار امی باشگاههانه حمایت نوکونه.
به خدا همه گروههای هواداری کی امی امره ایسه اید تانیم ماهی بک میلون ا دو تیمه کمک بوکونیم
علی مصلح اگر دوباره هوای پرسپولیس کردی یادمون بنداز دوباره احوالتو بپرسیم.
تقبل الله اخوی
حالا می فهمیم اون صد میلیون برای چی بوده
مسئله ای ساده ولی بسیار مهمی هست
اکثر مشکلات ایران و جهان امروز از داعش و دیگر خودکامگان ریشه در همین نگاه جزمی داره
به تعبیری دیگر همش دنبال پیدا کردن جبه حق علیه باطل میگردند در صورتی که حق و باطل بین همه پخش شده
[…] فردی با تفکر سیاه و سفید ممکن است با یک همکار جدید در محل کار آشنا شود. فرضا در ابتدا برداشت اولیه نسبت به این فرد جدید به عنوان یک همکار فوقالعاده، عالی و بهتر از هر همکار یا دوست دیگری که تاکنون می شناخته است، بوده است. […]