وبسایت باشگاه سپیدرود رشت
بخش دوم گزارش تصویری از مسابقه مس رفسنجان و سپیدرود رشت
(عکس ها از سید احمد کیایی)
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – مس رفسنجان با برتری برابر سپیدرود سنت شکنی کرد و اجازه نداد که شمالی ها طلسم خود را بشکنند.
لیگ دسته اول که روز گذشته شاهد برگزاری دیدار دو تیم ریشه دار فوتبال ایران بود به هفته هجدهم خود پایان داد. مس رفسنجان مدعی این رقابت ها در خانه از سپیدرود پذیرایی کرد.
این دوتیم بارهای زیادی با یکدیگر تقابل نکرده اند ولی هر دفعه مقابل یکدیگر صف آرایی کردند یکی از کم گل ترین دیدارهای هفته و فصل را رقم می زدند. روز گذشته نیز شاهد این نبودیم که گل های زیادی رد و بدل شود تقابل این دو تیم با تک گل مهرداد رضایی به سود نارنجیپوشان به پایان رسید.
تک گل این دیدار که در دقیقه ۱۷ بازی به ثمر رسید اولین گل تاریخ باشگاه مس رفسنجان به سپیدرود بود و رشتیها پس از ۲۸۷ دقیقه که دروازه شان برابر این تیم بسته مانده بود برای اولین بار آن را باز شده دیدند.
اولین گل تاریخ باشگاه مس رفسنجان با اولین برد این تیم برابر سرخپوشان شمالی همراه شد. این طلسم برای نارنجی پوشان شکسته شد ولی سپیدرودی ها همچنان طلسم شده باقی ماندند.
از آخرین باری که سپیدرود موفق شد به این تیم رفسنجانی گل بزند ۱۱۸۹ روز می گذرد و آخرین گل شمالی ها توسط میلاد قربان زاده به ثمر رسید.