وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
برای کریمی؛ یکی از این هشتادمیلیون نفر باش

برای کریمی؛ یکی از این هشتادمیلیون نفر باش

آی اسپورت / نادر نامدار

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – فقط یک هفته تا اولین بازی تیم ملی در جام جهانی باقی مانده است. در اردوی تیم ملی، علیرغم بر هم خوردن بازی‌های تدارکاتی و تحریم نایک و اتفاقات دیگر، روحیه بازیکنان خوب است و خبری از باندبازی و اختلاف نظر در میان آنها نیست. ضمن اینکه رابطه تک‌تک آنها با کارلوس کی‌روش و کادر فنی خوب است و مشکلی میان آنها وجود ندارد.

اما متاسفانه جو موجود در داخل ایران خیلی خوب نیست. خط خوردن نام سیدجلال حسینی و وریا غفوری باعث ناراحتی هواداران پرسپولیس و استقلال شده و آنها انتقادات زیادی از تیم ملی و کی‌روش انجام می‌دهند. در فضای مجازی شوخی‌های زیادی هم با تیم ملی می‌شود و به نظر می‌رسد کم نیستند کسانی که امیدوارند تیم ملی در جام جهانی تبدیل به کیسه گل حریفانش شود.

در چنین شرایطی سلبریتی‌های ورزشی و کسانی که در میان هواداران محبوب هستند می‌توانند جو را عوض کنند. آنها می توانند با حمایت از تیم ملی در صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی، افکار عمومی را هم با تیم ملی همراه کنند. کاری که علی دایی، مهدی مهدوی‌کیا، فرهاد مجیدی و… در هفته‎های گذشته انجام داده‌اند.

حتی مهرداد میناوند هم که در روزهای گذشته جزو منتقدان اصلی کی‌روش بود و او را بعد از خط زدن نام جلال حسینی یک روانی خواند و از او خواست خودش را به تیمارستان معرفی کند، امروز در اینستاگرام خود از تیم ملی حمایت کرد و شعار معروف تیم ملی در جام جهانی را نوشت.

اما یکی از کسانی که می‌تواند به تیم ملی و فضای موجود در ایران کمک کند و تا امروز این کار را نکرده، علی کریمی است. او در ماه‌های گذشته بزرگ‌ترین منتقد فدراسیون فوتبال، تیم ملی و کارلوس کی‌روش بوده و در کانال شخصی خود پست‌های انتقادی زیادی را منتشر کرده است و آخرین بار هم با انتشار عکسی از مهدی تاج در بستر بیماری از او خواست به جای یارگیری در فدراسیون، به فکر جبران مافات باشد!

کریمی البته مدت‌هاست که با عملکرد فدراسیون مشکل دارد و انتقادهای بجای او از تاج و همکارانش درست است. اما بیراه نیست اگر بگوییم او در راه مبارزه با فساد، دچار اشتباهات بزرگی شده و تیم ملی را هم هدف حملات خود قرار داده است.

در تمام این مدت او حتی یک بار هم از تیم ملی و بازیکنانش که در آستانه حضور در جام جهانی هستند حمایت نکرده است. کریمی باید بداند که بازیکنان تیم ملی نقشی در مشکلات و فساد فدراسیون و احتمالا مدیران تیم ملی ندارند. آنها مدت‌هاست منتظر حمایت کریمی از خودشان هستند اما هر چند روز یک بار با طعنه‌ها و توهین‌های او به کی‌روش روبرو می‌شوند.

هیچکس مخالف مبارزه با فساد نیست و در سال‌های اخیر اگر یک نفر دلش برای این فوتبال سوخته و در جهت مبارزه با فساد قدم برداشته، علی کریمی بوده است.

باید او را به خاطر این شجاعت تحسین کرد اما او باید بداند که الان وقت انتقاد و توهین نیست. او طرفداران بیشماری دارد و یک پست حمایتی او از تیم ملی و بازیکنانش، می‌تواند باعث دلگرمی و بالا رفتن روحیه و اعتماد به نفس آنها شود. بسیاری از این بازیکنان، از دوستان و همبازیان سابق کریمی بوده‌اند و هیچ مشکلی با او ندارند و قطعا کریمی هم مشکلی با آنها ندارد.

حمایت از آنها، همان چیزی است که تیم ملی در این روزهای سخت به آن احتیاج دارد. البته که حمایت او از بازیکنان تیم ملی به معنای تایید مدیریت پرحرف و حدیث فدراسیون نیست و کسی با این کار، کریمی را به همکاری با فدراسیون و تایید عملکرد مدیران آن متهم نخواهد کرد.

در آستانه آغاز جام جهانی، حمایت او فقط و فقط به بهبود جو حاکم بر جامعه فوتبالی کمک خواهد کرد. کاش کریمی یادش نرود که یکی از همین هشتادمیلیون نفر است که قلبشان برای موفقیت تیم ملی می‎زند.

نظرات (0)

جمع زیر را وارد کنید:

6 + 6 =

هنوز نظری ثبت نشده است.