وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

خلاقیت باشگاهی

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – کلیه فرآیند ها و شرایط حاکم بر باشگاه است که راه را برای خلق ایده های جدید افراد فراهم آورده و باشگاه را در قبول تغییرات و اصلاحات پیشنهادی افراد ترغیب می کند. کلیه فرآیند های جاری در باشگاه که افراد را به ارائه ایده­های نو باشگاه را به قبول ایده های نو تشویق می کند.

در تعاریف ارائه شده از خلاقیت روی ابعاد و جنبه های مختلفی ﺗﺄکید شده است. لذا می توان نتیجه گیری کرد که خلاقیت پدیده ای چند بعدی ، و یک کلیت یکپارچه ای می باشد. علی رغم سابقه طولانی خلاقیت در حیات بشری، باشگاه ها اخیرا به واسطه ی سرعت شگرف تغییرات تکنولوژیکی، رقابت جهانی و عدم اطمینان اقتصادی کشف کرده اند که یکی از منابع کلیدی و مستمر مزیت رقابتی و بقا، خلاقیت باشگاهی می باشد.

این مزیت رقابتی مستمر در قالب ایده ها، محصولات و خدمات تازه ظاهر می شود که مستقیماً از تفکر خلاق ناشی می شود. خلاقیت کارکنان باشگاه به این صورت به بقای باشگاه کمک می کند که وقتی کارکنان در کارشان خلاق باشند، قادر خواهند بود ایده های تازه و مفیدی در مورد محصولات، عملکرد، خدمات یا رویه های باشگاه ارائه و بکار گیرند.

وجود چنین ایده هایی باعث افزایش این احتمال می شود که کارکنان دیگر، این ایده ها را در کارشان مورد استفاده قرار دهند. به علاوه آنها این ایده ها را توسعه داده و آنها را به کارکنان دیگر برای توسعه و بکارگیری در کارشان منتقل می کنند؛ از این رو، تولید و بهره گیری از ایده های تازه این امکان را به باشگاه می دهد که بتواند با شرایط متغیر بازار منطبق شده، به تهدیدها و فرصت ها پاسخ به موقع داده و رشد و توسعه یابد.

خلاقیت نه تنها از طریق توسعه محصولات و فرآیندها، سهم بازار موجود را توسعه می دهد بلکه باعث ایجاد بازارهای جدید و شکل دهی به محیط می شود. در باشگاه خلاق افراد از افکار خود استفاده می کنند و نظرات خود را به مدیران انتقال می دهند برخی از ویژگی های باشگاه خلاق عبارتند از:

فرهنگ: یکی از عوامل عمده ای که به بالندگی مدیریت کمک می کند فرهنگ مردم است. بر پایه ­ی یک فرهنگ خوب، اتلاف وقت گناه محسوب می شود. بدیهی است در چنین بستر مناسبی جهت رقابت، خلاقیت یا سازمان های پویا بهتر شکل می گیرد. که در زیر بخشی از عوامل این بستر آمده است.

دسترسی به مدیران: در باشگاه های خلاق بر این اعتقاد هستند که دانش در سطح باشگاه به وفور پراکنده شده است و مدیران به راحتی می توانند افکار و نظرات دیگران را مستقیم و بدون واسطه دریافت کنند.

احترام به افراد: ویژگی دیگر باشگاه خلاق احترام به افراد است و آنها باور دارند که می توانند همگام با نیازهای باشگاه ، رشد کنند.

ارائه­ی خدمات مردمی: هدف نهایی در این باشگاه ها توجه به نیازمندی های اجتماع و جلب رضایت آحاد مردم است.

گردش شغلی: در باشگاه خلاق افراد دارای یک تخصص ویژه نیستند و این امکان را دارند که برای قرار گرفتن در جایگاه مناسب گردش شغلی داشته باشند.

کارگروهی: در باشگاه خلاق کارها به صورت گروهی انجام می شود.

امنیت شغلی: روابط دائمی و بلند مدت کارکنان با این نوع باشگاه ها و در نتیجه برخورداری آنها از امنیت شغلی از دیگر ویژگی های این باشگاه هاست.

استقبال مدیران از عامل تغییر: در این باشگاه ها تمامی مدیران، مسأله تغییر را به عنوان تنها عامل ثابت و گریزناپذیر می دانند و با خشنودی آن را پذیرفته و در برابر آن مقاومت نمی کنند. طبیعی است در چنین باشگاهی ضرورت ندارد که مدیر بخش زیادی از وقت خود را برای جلوگیری برخورد با تغییرات اختصاص دهد زیرا همه به این باور رسیده اند که تغییر یک ارزش مثبت است.

حضرت علی علیه السلام اَلْخَیْرُ لا یَفْنى؛ کار خیر هرگز فانى نمى شود. شرح غررالحکم: ج ۱، ص ۲۲۹

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.