وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

دو بازیکن جوانان سپیدرود به تیم بزرگسالان پیوستند

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – جواد آقایی پور و امین پورنقی دو بازیکن تیم جوانان سپیدرود با نظر مساعد علی نظر محمدی با ثبت قرارداد خود در دفتر باشگاه سپیدرود و هیات فوتبال گیلان به جمع تیم بزرگسال سپیدرود ملحق شدند.

به گزارش روابط عمومی باشگاه سپیدرود این دو بازیکن آیته دار سپیدرود پس از ثبت در هیات فوتبال گیلان و سازمان لیگ کارت شرکت در مسابقات لیگ برتر برای آنها صادر شد و پس از این می توانند تیم بزرگسالان را در مسابقات لیگ برتر همراهی نمایند.

بنابراین گزارش طبق توافق علی نظر محمدی با ساسان صادقی سرمربی تیم جوانان دو بازیکن جوان سپیدرود در بازی های تیم جوانان در لیگ برتر استان تیم شان را همراهی می کنند اما در تمرینات و بازی های بزرگسال هم حضور خواهند داشت.

جواد آقایی پور که پیشتر به اردوی تیم ملی جوانان ایران نیز دعوت شده بود در پست مهاجم و امین پورنقی در خط دفاع به میدان می روند.

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.