وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

دیسلایک روز: یادگاری که از دست رفت / تبلیغات دروغین؛ هیتینگ بی‌مصرف تبریز!

آی اسپورت

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – با تصاویری که امروز از ورزشگاه یادگار امام تبریز منتشر شده به نظر می‌رسد بازی تراکتورسازی و سپیدرود به تعویق خواهد افتاد. هرچند گفته می‌شود شاید در ساعات آینده این بازی برگزار شود اما شرایط زمین به شکلی است که احتمال تعویق یکی دو روزه بازی بیشتر است. البته مسئولان ورزشگاه یادگار می‎توانستند با کشیدن کاور روی چمن این ورزشگاه، شرایط را برای برگزاری بازی امروز مهیا کنند اما تصاویر نشان داده که این اتفاق نیفتاده و هیچ کاوری روی زمین کشیده نشده است!

این اتفاق در حالی رخ داده که سازمان هواشناسی استان در روزهای گذشته از بارش برف در تبریز در آخر هفته خبر داده بود و این اتفاق اصلا غیرمنتظره نبود اما ظاهرا دوستان به جای انجام وظیفه اصلی خود که مراقبت از کیفیت چمن ورزشگاه است، مشغول پاسخگویی به منتقدان و خط و نشان کشیدن برای آنها بوده‌اند.

در روزهای گذشته مسئولان باشگاه تراکتورسازی از کیفیت چمن یادگار انتقاد کرده و اعلام کرده بودند که دیگر در این ورزشگاه به میدان نخواهند رفت. این انتقاد با پاسخ تند و عجیب مسئولان ورزشگاه و هیات فوتبال تبریز روبرو شده بود. حالا اما به نظر می‌رسد حتی اگر تراکتورسازی بخواهد در یادگار بازی کند این امکان وجود نخواهد داشت. با ادامه این شرایط و به لطف فراموشکاری و سهل‌انگاری دوستان مسئول، به نظر می‌رسد به این زودی بازی در ورزشگاه یادگار امام تبریز ممکن نباشد.

بازی تیم‌های تراکتورسازی و سپیدرود قرار بود از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام تبریز آغاز شود که این دیدار به‌خاطر بارش شدید برف ۳۰ دقیقه به تأخیر افتاد. این اتفاقات در ورزشگاه یادگار امام تبریز در حالی رخ می‌دهد که تبریزی‌ها دو سال گذشته با کلی تبلیغات این ورزشگاه را به سیستم هیتینگ مجهز کردند؛ سیستمی که البته نه‌تنها هیچ‌وقت به درد نخورد، بلکه باعث شد یک چمن با کیفیت افتضاح هم در این ورزشگاه پهن شود.

سال گذشته در دیدار ماشین‌سازی-استقلال هم که چنین برفی آمده بود، مشخص شد که سیستم هیتینگ ورزشگاه یادگار امام (ره) عملاً به هیچ دردی نمی‌خورد و این اتفاق حالا هم در دیدار تراکتور-سپیدرود افتاده. در حال حاضر سیستم هیتینگ ورزشگاه یادگار امام روشن شده، اما عملاً هیچ فایده‌ای ندارد و قادر به آب کردن برف نیست. در حال حاضر تبریزی‌ها با جارو به جانِ این چمن بی‌کیفیت افتاده‌اند و برف‌ها را از روی آن پارو می‌کنند.

پس از چند ساعت معطلی بالاخره بازی تراکتورسازی تبریز و سپیدرود رشت برگزار نشد. بارش برف و سپیدپوش شدن چمن ورزشگاه باعث به تاخیر افتادن بازی شد و مدیران این استادیوم سعی کردند چمن ورزشگاه را برای برگزار شدن بازی آماده کنند. در نهایت این اتفاق نیفتاد و خراب بودن سیستم گرمایشی چمن ورزشگاه یادگار باعث شد برگزاری بازی تا فردا به تعویق بیفتد. به این ترتیب بازی دو تیم فردا برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

1 دیدگاه ارسال شده است

  • آرمان گفت:

    واقعاً تیتر جالبی هست :
    دیسلایک روز: یادگاری که از دست رفت / تبلیغات دروغین؛ هیتینگ بی‌مصرف تبریز!