وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

با خوردن ۳ گل از تیم پیکان: زنگ خطر برای تیم علی کریمی به صدا

سپیدرود که در جدول فعلی یکی از دو نامزد سقوط به دسته اول به شمار می رود، در جدال دوستانه با پیکان ۳ گل خورد!

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – آن هم در حالی که محمد قاضی هم از روی نقطه پنالتی فرصت داشت اندوخته های پیکان را به ۴ گل برساند.

به گزارش سایت سپیدرود و به نقل از خبرورزشی، نتیجه در بازی های تدارکاتی حائز اهمیت نیست به این خاطر که نه تیم برنده امتیازی به دست می آورد و نه تیم بازنده امتیازی را از دست می دهد، اما می تواند بیانگر خیلی از حقیقت ها باشد.

خوردن ۳ گل از تیم پیکان که در هفته های پایانی مدام برابر حریفان شکست می خورد، نشان می دهد سپیدرود هنوز به صلابت لازم برای پایداری نرسیده و با این شرایط روز‌های سختی در دور برگشت برای باقی ماندن در سطح اول فوتبال ایران خواهد داشت.

علی کریمی که به تازگی کلاس مربیگری A را پشت سر گذاشته و در دور برگشت به عنوان سرمربی روی نیمکت تیم سپیدرود می نشیند، فرصت خیلی زیادی برای تقویت سپیدرود ندارد و شاید بهترین تدبیر جوان کردن تیم باشد، چراکه تیم جوان می‌تواند خیلی از ضعف های تاکتیکی خود را با دوندگی در فضا‌ها جبران کند.

بیشتر بخوانید:

حضور دروازه‌بان سابق سپیدرود در تمرین شاگردان علی کریمی

رای ۳۷۰ میلیون ریالی فدراسیون فوتبال بر علیه سپیدرود

تحرک نقل و انتقالاتی سپیدرود: مدافع پدیده به سپیدرود پیوست

بازی های دور برگشت به مراتب سخت تر از بازی های دور رفت است. همان طور که صدرنشین کار سختی برای قهرمانی پیش رو دارد، تیم های در خطر سقوط انتهای جدول هم برای ماندن در جدول بازی ها با دشواری رو به رو می شوند.

تیم‌های بالانشین به دنبال شکست سپیدرود هستند تا به هدف نزدیک تر شوند و تیم های نزدیک به سپیدرود در قعر جدول هم به دنبال کسب ۳ امتیاز هستند تا از خطر سقوط به دسته پایین تر نجات پیدا کنند.

نمونه اش ۳ امتیازی که تیم سپیدرود رشت در خانه فولاد به دست آورد، تکرار آن حتی در رشت سخت است. به خصوص که افشین قطبی سرمربی تیم شده است. مربی ای که در اولین گام همراه فولاد در خانه تیم تراکتورسازی پیروز شد.

زنگ خطر برای علی کریمی به صدا درآمده است. تیم ابتدای فصل را او نبسته بود، اما او اکنون فرصت دارد با رد کردن چند بازیکن بی‌کیفیت و جذب چند بازیکن خوب شرایط را تغییر دهد.

شرایطی که دست کم با بازی با پیکان به نظر می رسد تغییر نکرده است. تغییری که اگر صورت نگیرد، علی کریمی و سپیدرود را با چالش جدی سقوط مواجه خواهد کرد.

این روز‌ها آخرین فرصت برای علی کریمی است تا تیمش را جوان‌تر و بهتر کند. اقدامی که دور از ذهن نیست. هر چند برای تغییر ضرورت است علی کریمی این تغییر را درک و در نهایت اجرایی کند.

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

4 دیدگاه ارسال شده است

  • داماش سپیدرود گفت:

    آقای محترم دست از سر تیم بردار. تیم در آرامش‌ در حال بارگیری و تمرین هستش. تو یه مهره سوخته شدی. برو پی کارت

  • داماش سپیدرود گفت:

    آقای محترم دست از سر تیم بردار. تیم در آرامش‌ در حال یارگیری و تمرین هستش. تو یه مهره سوخته شدی. برو پی کارت

  • ماهری گفت:

    اولا ادمین سپبدرود 2 گل خورد خبر کذب نزار ثانیا دیگه دست تو و اون دکی دیگه رو شده.
    سپیدرود داره با تمام ارامش و اسایش نقاط ضعفش را برطرف میکنه و بازیکن خوب میگیره لطفا شایعات را پخش نکن

  • ساسان گفت:

    آقای داماش سپیدرود و آقای ماهری . باید به حال شما غبطه خورد که از دیدن بدیهی ترین مسایل عاجزید . البته ناچارید خاصیت وابستگی همین است .وقتی شما وابسته به یک فرد شدید نمی توانید خارج ازر اراده او حرفی بزنید . دوستان عاقل و دانا . همه خبرگزاری ها و سایت باشگاه پیکان نتیجه بازی را 3-0 نوشتند ان گاه شما چه طور تکذیب می کنی؟ فکر نمی کنید قبل از هرچیز دارید به شعور انسانی خودتان توهین می کنید. زیادی نزدیک نشید ممکنه ذوب بشوید .