وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

صحه غلامی بر پرداخت هزینه های دو فصل سپیدرود: نامه خاتمه همکاری با سرهنگ پورمحسن
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – غلامی مالک باشگاه سپیدرود رشت طی نامه ای به مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان، خاتمه همکاری با سرهنگ محمد پورمحسن به عنوان مدیرعامل منصوی شده خود در باشگاه سپیدرود را اعلام کرد تا این باشگاه دسته اولی در آستانه شروع لیگ آزادگان وارد بحران تازه ای شود.
غلامی پس از ناکامی فصل گذشته تیم سپیدرود طی یک نامه رسمی به مدیرکل ورزش و جوانان گیلان از ادامه تیمداری در سپیدرود انصراف داد و اعلام کرد پس از این هیچ علاقه ای به تیمداری در ورزش نخواهد داشت!
غلامی در جلسه با جناب سرهنگ پورمحسن اعلام کرد به دلیل نتایج ضعیف ناظمی و دستیارانش، به هیچ وجه حاضر به تسویه حساب با کادرفنی نیز نمی باشد و یکی از دلایل عدم تمایل به سرمایه گذاری انتخاب ناظمی به عنوان مربی بدون هماهنگی با وی را دانشت!
حالا پس از گذشت بیش از یک سال از تاریخ نامه و صعود سپیدرود به لیگ دسته اول غلامی دوباره به فوتبال علاقه مند شده و طی نامه ای اعلام کرد که جناب سرهنگ محمد پورمحسن تا تاریخ 1395/04/06 مدیرعامل منصوب شده وی بوده است و بعد از این تاریخ از مدیرعاملی برکنار شده است.
بنابراین گزارش این نامه بدان معناست که تا این تاریخ پورمحسن مدیرعامل منصوب غلامی بوده و تمام قراردادهایی که منعقد نموده و هزینه هایی که انجام داده مورد تایید ایشان می باشد و باید بدهی باقی مانده از فصل 93-94 و تمام هزینه های پرداخت شده و باقی مانده فصل 94-95 توسط مالک رسمی باشگاه سپیدرود پرداخت گردد.
لازم به ذکر است که برآورد می شود مجموع این هزینه ها به رقمی بیش از 4 میلیارد تومان خواهد رسید.
ای بابا
این آقای غلامی تا حالا کجا بود
چرا دست از سر ما برنمیداری آخه مرد !!!
یه آب خوش از گلوی پاره ما پایین نرفت…
خدایا خودت باعث و بانی این اتفاق رو به زمین گرم بزن 🙁 🙁
آقای جعفرزاده ایمن آبادی به مراد دل رسیدی؟
من نمیفهمم چرا شماها دست از سر این شهر برنمیدارین
خودایا خودت به امی داد فارس خوداااااا
بابا دست از سر این تیم بردارین
همش لابی سیاسی
رانت رشوه
خفه کردین
لعنت بر دشمن رشت
لعنت بر دشمن سپیدرود و داماش
خودایا شکر بکنیدغلامی بومو زاکان پولا فاده
4 میلیارد بدهی داره تیم تا الان سرهنگ پورمحسن داشت چیکار میکرد اصلا میخواست چیکار بکنه. جان مادرت رادنی چاپ کن. فردا ریست یکی دیگه است.
گل بود به سبزه نیز آراسته شد. کم مشکل داشتیم این هم به آن مشکلات اضافه گردید
باشگاه ما باید سر مواضع خودش بمونه. آقای غلامی، حالا که دیدی تیم به لیگ یک اومده ادعای مالکیت داری؟
آقای افشین ناظمی، شما متخصص سقوطی. در سپیدرود جایگاهی نداری. در داماش هم جایی نداری. دیگه ثابت شد که با رانت سیاسی ها وارد فوتبال شدی. والا تو بازیکن ضعیفی هم بودی. اوج افتخارت یک فصل سکو نشینی در پرسپولیس بوده. یک عمر از فوتبال رشت به همه جا رسیدی. یادش به خیر. چه مدافع سوراخی بودی.
تیم را به این شهردار ندین. سپیدرود باید مستقل بمونه. ابهتش در استقلالشه.
این کسانی که سنگ ناظمی را به سینه میزنن، سپیدرودی نیستن.
گروه لیگ ایران(دسته یک و دسته دو)
لینک گروه را به دوستان خود داده تا انهارا هم به گروه دعوت کنید
https://telegram.me/joinchat/A5Mxbz4b2I4hnbRnXA4zUQ
آ
دست از سر سپیدرود بردارید . ی سری ادم پولکی و غیر فوتبالی دارن فوتبال رشتو نابود میکنن
دست از سر سپیدرود بردارید . ی سری ادم پولکی و غیر فوتبالی دارن فوتبال رشتو نابود میکنن
………
اقای ناظمی خیانتی که تو در حق فوتبال رشت کردی و میکنی درخاطرمون میمونه.وای به فوتبال شهرمون که افراد کوچکی مثل ناظمی برامون تایین تکلیف میکنن.حیف
مدیران فقط به فکر پر کردن جیب خدشونن ایشاله امام زمان خودش حقشونو بزاره کف دستشون
ما مردمی خوش برخورد و بد بدرقه ایم.چرا تا هر کی میره بهش ناسزا میگید؟
آقای پوریا مدنی لطفا به یکی از اسطوره های رشت توهین نکنید
باهاتون موافقم اشکان خان