وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

ورزش سه/ صعود رشتیها به صدر جدول لیگ یک
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – سپیدرودی ها با پیروزی در دیداری خانگی توانستند باز هم به صدر جدول رده بندی لیگ دسته اول فوتبال ایران بازگردند، بردی که سه امتیاز حیاتی را به حساب این تیم واریز کرد.
به گزارش سایت سپیدرود و به نقل از “ورزش سه”، از بازی های هفته شانزدهم لیگ دسته اول فوتبال ایران سپیدرود رشت در پانزدهمین بازی خود در ورزشگاه شهید عضدی رشت به مصاف تیم مدعی گل گهر رفت و توانست با یک گل در برابر این تیم به برتری برسد.
تنها گل سپیدرودی ها در این بازی در دقیقه ۴۹ توسط سهیل حق شناس و از روی نقطه پنالتی به دست آمد. آخرین پیروزی این تیم در هفته سیزدهم و بازی برابر مس کرمان به دست آمده بود، اما پس از لغو بازی برابر اکسین و شکست در مقابل ایرانجوان، سرخ پوشان موفق شدند در بازی امروز سه امتیاز به موقع و حیاتی را به حساب خود واریز کنند.
لازم به ذکر است که رشتی ها با این پیروزی موفق شدند پس از پشت سر گذاشتن تیم هایی مدعی همچون ملوان، خونه به خونه، نساجی و … باز هم خود را به صدر جدول رده بندی لیگ دسته اول برسانند، شاگردان نظرمحمدی پس از برد در دیدار امروز توانستند تعداد بردهای خود را به عدد ۹ برسانند و اکنون با ۳۱ امتیاز در صدر جدول قرار بگیرند.
در طرف مقابل گل گهری ها که یکی از تیم های نیمه بالایی جدول رده بندی محسوب می شوند، با شکست در این بازی کماکان ۲۶ امتیازی باقی ماندند و به رده پنجم جدول رده بندی نزول کردند.
این برد شیرین را به همه دوستداران سپیدرود شادباش می گویم. امیدوارم هفته آینده بتوانیم برابر تیم نساجی در قائمشهر نتیجه خوبی کسب کنیم و با یک روحیه خوب، دیدار عقب افتاده با اکسین در رشت را نیز با پیروزی پشت سر بگذرانیم تا ببینیم در نیم فصل تیم به لحاظ مهره می تواند چند هافبک خوب جذب کند.امروز میانه میدان اشکال جدی داشت و باید ترمیم شود. نیم فصل همه تیمهای مدعی اوج می گیرند.
به امید موفقیت در بازی آینده
تبریک به همه عاشقان عشق عبدی، سپیدرود کبیر.
ابدی و اصلاح کن آقا رادنی عزیز. احساسی شدم غلط نوشتم!:)
تبریک به همه هواداران سپیدرود و تمامی مردم خطه همیشه سبز و سربلند گیلان زمین……..