وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

عدم هماهنگی روابط عمومی هیات فوتبال گیلان، علت غیبت تارتار در کنفرانس

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرودسرمربی تیم پارس جنوبی جم به علت عدم هماهنگی روابط عمومی هیئت فوتبال استان گیلان با این تیم نتوانست در نشست مطبوعاتی حضور پیدا کند.

به گزارش سایت سپیدرود و به نقل از ورزش سه، ظهر امروز نشست مطبوعاتی دیدار دو تیم پارس جنوبی جم و سپیدرود رشت بدون حضور مهدی تارتار برگزار شد.

به همین دلیل امیر صادقی پناه، مدیر رسانه‌‌ای تیم پارس در خصوص حواشی به وجود آمده گفت:

برخلاف عرف معمول که روابط عمومی باشگاه یا هیئت فوتبال میزبان که با تیم مهمان در خصوص ساعت برگزاری نشست خبری هماهنگی به عمل می‌آورند، هیچ هماهنگی با بنده انجام نشد.

فقط یک تماس با بنده برقرار شد و بعد از پرسیدن محل استقرار تیم ما اعلام کردند نتیجه نهایی را به ما اعلام می کنند که این اتفاق رخ نداد تا اینکه ما متوجه شدیم بدون هماهنگی با ما نشست مطبوعاتی را ساعت ۱۲:۳۰ برگزار کردند!

این در حالی است که بنده روز قبل به روابط عمومی هیئت فوتبال گیلان اعلام کردم تیم پارس جم پنجشنبه صبح با اتوبوس به رشت خواهد آمد و به همین دلیل قرار بود بعد از ظهر نشست برگزار شود.

وی در ادامه گفت: آقای تارتار همواره برای اصحاب رسانه احترام زیادی قائل هستند و با توجه به سابقه‌ای که در داماش گیلان دارند از رابطه خوبی با مردم این استان و شهر رشت برخوردار هستند.

همیشه هم در نشست‌های قبل و بعد بازی به احترام خبرنگاران در صورت امکان حاضر شده‌ایم و غیبت در نشست امروز تقصیر ما نبود.

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.