وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
عذر خواهی فرشاد پیوس از حضور در ویژه برنامه های دربی

عذر خواهی فرشاد پیوس از حضور در ویژه برنامه های دربی

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – عصر روز آدینه مسابقه حساس و پر حاشیه لیگ فوتبال ایران بین دو تیم پرسپولیس با استقلال برگزار می شود و به نوعی کل فوتبال کشور را تحت الشعاع خود قرار خواهد داد.

به گزارش روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت، فرشاد پیوس سرمربی نامدار سپیدرود و اسطوره بی بدیل باشگاه پرسپولیس و فوتبال ایران ضمن تشکر از تمامی رسانه هایی که از وی برای حضور در ویژه برنامه های دربی دعوت کرده بودند، به دلیل در پیش بودن مسابقه حساس و سرنوشت ساز هفته آینده سپیدرود با شهردری بندرعباس عذرخواهی نمود.

بنابراین گزارش سرمربی محبوب و دوست داشتنی سپیدرود با تشکر از تهیه کنندگان ویژه برنامه های دربی در شبکه خبر، شبکه سه و … که از وی برای حضور در این برنامه ها دعوت کرده بودند، به دلیل همزمانی ساعت این برنامه ها با زمان تمرین سپیدرود و تداخل با پرواز کاروان سپیدرود به بندرعباس از شرکت در استودیو این ویژه برنامه ها عذرخواهی کرد.

پیوس ضمن آرزوی برگزاری یک مسابقه جذاب و بدون حاشیه در مسابقه پرسپولیس با استقلال، بازیکنان و هواداران دو تیم را به ارایه یک مسابقه جوانمردانه دعوت کرد.

لازم به ذکر است که آخرین تمرین سپیدرود عصر روز پنجشنبه در رشت برگزار می شود و کاروان ارتش سرخ با پرواز مستقیم ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه آدینه شب  رشت – بندرعباس، به کرانه های خلیج همیشه پارس سفر خواهند کرد.

نظرات (3)

جمع زیر را وارد کنید:

6 + 6 =
  1. راد

    با سلام.اثرات حضور فرشاد پیوس در این چند روزه کانملا واضح است. دونگی ، جنگندگی، ایجاد اعتماد به نفس در تیم ،پرس های شجاعانه ، تعویض های درست و تصمیمات تاکتیکی ایشان بهنگام وزن خاصی به تیم داده است. اگرچه مدیران سپیدرود خیلی دیر مربیانی از جنس پیوس را به رشت اوردند و لی امیدواریم در این کورس 5 مسابقه ای ایشان با سپیدرود موفق شود

    پاسخ
  2. sadegh_asheri

    به امید موفقیت هر دو تیم فوتبال شهرم در مسابقات آتی. یا حق

    پاسخ
  3. حامد

    رشت بندرعباس یکشنبه سه شنبه جمعه پرواز داره اصلا پنج شنبه ها به بندرعباس پرواز نیست پرواز جمعه هم 10 صبح هست نه شب!

    پاسخ