وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

آنها که به لیگ برتر برگشتند؛ و ناگهان خانه!

مدتی کوتاه بعد از منتفی شدن انتقال رضا قوچان نژاد به پرسپولیس، این بازیکن حالا در آستانه امضای قرارداد با تراکتورسازی تبریز قرار دارد.

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – گوچی با قرمزهای پایتخت به توافق مالی دست پیدا نکرد اما حالا قرمزهای تبریز پیشنهاد اولیه این بازیکن را پذیرفته اند و به نظر می رسد فاصله زیادی تا پیوستن رضا به تراکتور وجود ندارد.

به گزارش سایت سپیدرود و به نقل از همشهری ورزشی، حضور همزمان این بازیکن در کنار استوکس، خط حمله فوق العاده ای برای تراکتورسازی به وجود می آورد اما آنچه هیجان انگیزتر به نظر می رسد، نخستین تجربه باشگاهی گوچی در فوتبال ایران است.

او پس از سال ها بازی در لیگ های مختلف دنیا، حالا در لیگ برتر آفتابی خواهد شد. پیش از این مهره های دیگری نیز بعد از سال ها دوری، به فوتبال باشگاهی در ایران برگشته اند.

اشکان دژاگه

درست مثل قوچان نژاد، اشکان دژاگه نیز چندین سال بعد از حضور در ترکیب تیم ملی، سابقه بازی در باشگاه‌های ایرانی را نداشت. او که بعد از درخشیدن در وولفسبورگ، هرتا و فولام، سال‌های درخشانی را سپری نمی‌کرد و در باشگاه‌هایی مثل العربی قطر یا ناتینگهام فارست ناموفق بود، هر سال به‌عنوان گزینه پرسپولیس و استقلال در رسانه‌ها مطرح می‌شد اما سرانجام حضور در لیگ برتر را با تراکتورسازی تجربه کرد. اشکان نیمی از نخستین فصل حضورش در پیراهن تراکتور را پشت سر گذاشته است.

مسعود شجاعی

رضا در تراکتورسازی علاوه بر اشکان، با مسعود شجاعی نیز همبازی خواهد شد؛ بازیکنی که خودش هم بعد از سال‌ها طلسم غیبت در فوتبال ایران را شکست تا برای تیم تبریزی به میدان برود. مسعود بعد از جام‌جهانی ۲۰۰۶ از سایپا جدا شد و به شارجه امارات پیوست. او بعدها برای ۶تیم دیگر نیز بازی کرد و پس از حضور در لیگ‌های اسپانیا، قطر و یونان، به غیبت ۱۲ساله در لیگ برتر پایان داد و پیراهن تراکتور را بر تن کرد.

جواد نکونام

نکو سال ۲۰۰۵ لیگ برتر ایران را درحالی‌که تنها برای پاس توپ زده بود ترک کرد و ۷ سال بعد با استقلال به همین لیگ برگشت. جواد در این مدت برای الوحده، الشارجه و البته اوساسونا توپ زده بود. او بعد از ترک استقلال نیز برای باشگاه‌های الکویت، اوساسونا، سایپا و العربی توپ زد و سرانجام در سال۲۰۱۶ از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. بدون تردید بهترین و باشکوه‌ترین دوره فوتبال این هافبک، در لالیگا رقم خورد.

مهدی مهدوی‌کیا

موشک بوندس‌لیگا ۱۲سال در سطحی بسیار بالا فوتبال بازی کرد. مهدی سال ۱۹۹۸ از پرسپولیس جدا شد تا سرنوشتش را در بوخوم دنبال کند. این ستاره بعد از یک فصل بازی برای بوخوم به هامبورگ رفت و ۸ سال برای این تیم خوش درخشید. ۳ سال پایانی حضور مهدی در بوندس‌لیگا، در باشگاه آینتراخت فرانکفورت شکل گرفت. مهدوی‌کیا با استیل‌آذین به فوتبال ایران برگشت، مدتی کوتاه برای داماش بازی کرد و سپس به پرسپولیس ملحق شد.

علی کریمی

جادوگر در حالی جایزه مرد سال آسیا را به دست آورد که پیراهن باشگاه الاهلی امارات را به تن داشت. او سال ۲۰۰۱ به فوتبال امارات، ترانسفر شد و سال ۲۰۰۵ در یک قرارداد پرسروصدا به بایرن مونیخ پیوست.

کریمی بعدها در القطر و السیلیه نیز بازی کرد و پس از ۷ سال دوری، دوباره به لیگ برتر برگشت و برای پرسپولیس بازی کرد. حدود ۸۰ هزار نفر برای دیدن دوباره این بازیکن در لیگ برتر، برای مسابقه پرسپولیس و پگاه لیگ هشتم به آزادی رفتند. کریمی بعدها برای تراکتور و استیل‌آذین نیز به میدان رفت.

بیشتر بخوانید:

تیم های متوسط، تیم های بی‌ستاره

ستاره پرسروصدا در سپیدرود چه خواهد کرد؟

نیمکت های پرستاره لیگ هجدهم

وحید هاشمیان

سال ۱۹۹۹ از پاس به هامبورگ رفت و تا جایی که می‌توانست برای ماندن در سطح اول فوتبال آلمان تلاش کرد. هلی‌کوپتر در هامبورگ به فوتبال آلمان معرفی شد، در بوخوم اوج گرفت و نقش یک ستاره را پذیرفت. او در سال‌های بعدی برای بایرن‌مونیخ، هانوفر و بار دیگر بوخوم توپ زد و پس از ۱۱سال دوباره به لیگ فوتبال ایران برگشت و عضوی از پرسپولیس شد. پس از ۲ فصل بازی برای قرمزها، هاشمیان با فوتبال وداع کرد.

علی دایی

بین دو مقطع بازی علی دایی در پرسپولیس، ۷ سال فاصله ایجاد شد. شهریار سال ۹۶ پرسپولیس را ترک کرد و برای ادامه فوتبال به السد قطر رفت. خیلی زود آرمینیا بیله‌فلد آلمان برای خرید این ستاره پیشقدم شد و بعد از یک سال او را به بایرن مونیخ فروخت. دایی مدتی در هرتابرلین و سپس در الشباب نیز به میدان رفت و سرانجام در لیگ برتر سوم به پرسپولیس بگوویچ ملحق شد. صبا و سایپا آخرین تیم‌های این چهره اسطوره‌ای در فوتبال ایران بودند.

فریدون زندی

درست یک دهه قبل، فریدون زندی در جایگاه امروز رضا قوچان‌نژاد، تصمیم مشابهی برای خودش گرفت. فریدون ۲۰ سال در اروپا پا به توپ شده وبهترین روزها را در کایزرسلاترن و بدترین روزها را در لیگ قبرس پشت سر گذاشته بود. او که با وجود محبوبیت در بین هواداران تیم ملی هرگز در یک باشگاه ایرانی توپ نزده بود، سرانجام به استیل آذین پیوست. پس از سقوط استیل، زندی به استقلال رفت. او مدتی بعد از این باشگاه نیز جدا شد و به الاهلی پیوست. یک مصدومیت شدید در الاهلی، به دوران فوتبال فریدون پایان داد.

امیر شاپورزاده

در سال‌های بازی برای هانزاروستوک، به‌نظر می‌رسید امیر یک استعداد بزرگ و خارق‌‌العاده برای فوتبال ایران است. این هافبک اما هرگز در تیم ملی ستاره نشد و خیلی زود برای همیشه از این تیم کنار گذاشته شد. او بعد از چندین سال بازی در اروپا، ۳فصل در استیل آذین بازی کرد و دوباره به اروپا برگشت.

فرهاد مجیدی

او که یک‌بار از راپیدوین به استقلال برگشته بود، در فاصله سال‌های ۲۰۰۰تا ۲۰۰۷ خارج از ایران توپ می‌زد. فرهاد در این مدت برای الوصل، العین، الاهلی و النصر به زمین رفت و سپس با یک تصمیم غیرمنتظره به استقلال برگشت.

نخستین روزهای بازگشت این ستاره به استقلال چندان درخشان نبود اما او به‌تدریج خودش را پیدا کرد و یکی از محبوب‌ترین چهره‌های یک دهه اخیر استقلال شد. فرهاد برای مدتی نیز به الغرافه قطر رفت اما سپس به استقلال برگشت و در این تیم کفش‌ها را آویزان کرد.

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + نه =

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.