وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

مدیرکل ورزش و جوانان گیلان: شهرداری رشت در صورت داشتن مجوزهای قانونی تیمداری در ورزش حرفه ای مستندات را ارائه دهد
چنانچه شهرداری رشت مجوزهای قانونی تیمداری در ورزش حرفه ای را دارد مستندات خود را به اداره کل ورزش و جوانان گیلان ارائه کند.
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – به گزارش روابط عمومی ورزش وجوانان گیلان، مسعود رهنما مدیرکل ورزش وجوانان گیلان در پاسخ به نامه ثابت قدم شهردار رشت مبنی بر ارائه شرایط واگذاری دو تیم شهرباران ( داماش ) و سپیدورد رشت به این شهرداری در نامه ای اعلام کرد:
با توجه به اظهارنظرهای رسمی وزارت کشور ، سازمان بازرسی و ریاست شورای شهر رشت در خصوص منع شهرداریها در حوزه تیمداری در ورزش حرفه ای ، چنانچه آن شهرداری مجوز رسمی از وزارت کشور ، مصوبه شورای اسلامی شهر و نظر بلامانع سازمان بازرسی استان را داراست ، مستندات مربوطه را به این اداره کل اعلام کند.
در این نامه آمده است ، پس از ارائه مستندات مربوطه با رعایت موازین قانونی واگذاری تیمهای شهر باران و سپیدرود انجام خواهد گرفت.
روابط عمومی اداره کل ورزش وجوانان گیلان پیشتر در خصوص واگذاری امتیاز باشگاه سپیدرود رشت اعلام کرده بود که برای در اختیار قرار گرفتن امتیاز این باشگاه می بایست به مالک و صاحب امتیاز باشگاه مراجعه شود که این امر در خصوص تیم شهر باران ( داماش ) هم صدق می کند.
به به استاد چره ان قدر زود تندی نکون هنوز فرصت داریمی ابرار
درود بر استاد رهنما