وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

میکسون قرمز – ابراهیمی: سپیدرود از لحاظ امکاناتی تیم شانزدهم جدول است / موسوی: نباید از استقلال شکست می‌خوردیم

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – بازیکنان سپیدرود پس از باخت برابر استقلال در میکسون در برابر خبرنگاران به صحبت پرداختند:

موسوی: نباید از استقلال شکست می‌خوردیم

مدافع سپیدرود حق تیمش را در بازی برابر استقلال باخت نمی داند.

سید هادی موسوی در مورد بازی گفت: حق ما باخت نبود، بازی خوبی انجام دادیم اما شرایط اینطور شد.

او درمورد اینکه آیا او بازیکنان را بعد از هر مسابقه به سمت هواداران می‌برد عنوان کرد: من بازیکنان را به سمت هواداران نمی‌برم، هواداران ما آنقدر شعورشان بالا است که بعد از هر بازی ما را تشویق و شرمنده می کنند؛ ما هم به نشانه تشکر به سمت آنها می رویم.

مدافع سپیدرود در مورد دریافت دو گل از استقلال می گوید: فوتبال همین است. این رشته را نمی‌توان پیش‌بینی کرد و یکی از دلایل جذابیت این رشته، همین است. دروازه‌بان و مدافعین تلاش خود را می‌کنند؛ اما توپ گرد است و وارد هر دروازه‌ای می‌شود.

کرمی: به استقلالی‌ها تبریک می‌گویم اما ما باید برنده می‌شدیم

بازیکن تیم فوتبال سپیدرود اعتقاد دارد که اگر از موقعیت‌های گلزنی استفاده می‌شد برنده استقلال نبود.

شهاب کرمی در پایان دیدار سپیدرود رشت و استقلال تهران اظهار داشت: فوتبال خیلی خوبی را انجام دادیم و موفق شدیم موقعیت‌های گل بسیاری را خلق کنیم و اعتقاد دارم که نسبت به استقلال خیلی بهتر بازی کردیم. اما نتوانستیم از موقعیت‌های گلی که به دست آوردیم استفاده کنیم و نتیجه را به آنها واگذار کردیم. به استقلالی‌ها تبریک می‌گویم ولی ما باید برنده این بازی می‌شدیم که متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

وی درخصوص این که چرا در نیمه دوم دیر به بازی آمد توضیح داد: داور از لباس من ایراد گرفته بود و نمی‌دانم چرا فقط داوران به لباس‌های ما ایراد می‌گیرند.

کرمی در خصوص جدایی منصوریان از استقلال هم اظهار داشت: جای منصوریان در این بازی خالی بود و امیدوارم که در ادامه راه مربیگریش همیشه موفق باشد.

ابراهیمی: سپیدرود از لحاظ امکاناتی تیم شانزدهم جدول است

بازیکن تیم فوتبال سپیدرود معتقد است که تیمش در این بازی از موقعیت‌های گل به دست آمده به خوبی استفاده نکرده‌ است.

حسین ابراهیمی، بازیکن تیم سپیدرود رشت بعد از شکست تیمش مقابل استقلال اظهار داشت: به نظر من نتیجه عادلانه نبود و اگر می‌خواستیم این بازی را عادلانه بررسی کنیم ما باید در پایان با نتیجه ۲ بر صفر و یا ۲ بر یک پیروز می‌شدیم. به هر حال از همه بازیکنان تیم تشکر می‌کنم که موفق شدیم بازی جانداری را ارائه دهیم.

ما از موقعیت‌های گل‌مان استفاده نکردیم و استقلالی‌ها در ضربات آخر حرفه‌ای‌تر از ما عمل کردند که توانستند در نهایت پیروز این میدان باشند.

وی در خصوص شرایط مالی باشگاه سپیدرود هم توضیح داد: شرایط تیم را از لحاظ مالی همه می‌دانند و با کمک‌هایی که استاندار و مسئولین می‌کنند تیم جان می‌گیرد، البته به نظر من سرمایه اصلی باشگاه سپیدرود هواداران هستند که در همه شرایط تیم را حمایت می‌کنند. تیم ما از لحاظ امکانات تیم شانزدهم جدول رده‌بندی است.

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

3 دیدگاه ارسال شده است

  • باوفا گفت:

    خوب بازی کردید فقط در 18 قدم حریف سریع تک ظرب گل تعلل همانا توپ رااز دست دادن همانا****یادتان باشد هیچ تیمی راقوی یا ضعیف ندانید ***خودتان را بسازید ازخلاقیت وهوش خود استفاده کنید موفق باشید ما تااخر ایستاده ایم بامید روزهای بهتر

  • آرمان گفت:

    ضمن تشکر از زحمات همه بازیکنان و کادر فنی باید عرض کنم اگرچه زیبایی فوتبال به همین برد و باخت هاست اما همانگونه که همه می دانید ، یک قانون نانوشته در فوتبال وجود دارد ” هرگاه گل نزنی ، گل می خوری ” قانونی که مسبب باخت دیروز ما مقابل استقلال بود ؛ اما متاسفانه آمار باخت های خانگی ما دارد زیاد می شود ! ! ! خصوصاً بازیهایی که از حساسیت زیادی برای هواداران برخوردار هست را راحت واگذار می کنیم ! ! ! و عضدی رو به محل شادمانی هواداران تیم رقیب تبدیل می کنیم ! ! ! تقریباً هر تیمی که دچار بحران بوده یا تو لیگ پایین تر بوده رو باختیم ، نفت تهران ، ملوان ، استقلال حتی سیاه جامگان ! ! ! و یا نهایتاً با اس خوزستان مساوی کردیم و این جای تاسف داره .
    اگرچه کادر فنی تصمیم گیرنده هست اما بعنوان یک نظر شخصی از آقای نظرمحمدی تقاضا دارم نگاهی به ایمان صادقی داشته باشند ، صادقی دروازبانی هست که در بازی های مهم خیلی خوب و بدون استرس عمل می کنه ، ضمن تشکر از زحمات حسینی باید عنوان کنم ، متاسفانه نوع مصاحبه سید محمد حسینی و تعریف و تمجید او از تیم استقلال بگونه ای بود که انگار با رئال یا بارسلونا داره روبرو میشه !!! حسینی قبل از بازی خودش رو یک بازنده می دانست !
    تیم با توجه به جوانگرایی های بعمل آمده از گذشته خیلی بهتر بازی می کنه ولی همانطور که خود کادر فنی نیز کاملاً اشراف دارد یک هافبک توانا ، خلاق و بازیساز کم داریم ، امیدواریم این نقص نیز هرچه سریعتر و با راهنمایی های آقای چراغپور مرتفع شود.
    به همه بازیکنان ، کادر فنی و هواداران متعصب ارتش سرخ گیلان خسته نباشید می گویم .

  • علی1 گفت:

    از بازی راضی هستیم ولی یک نکته را که قبلا هم گفته ام تکرار میکنم و آن اینکه دو دفاع وسط ما نباید در یک خط بازی بکنند ( یکی کمی عقبتر) همان نقشی که قبلا تامینی و قبل از او جبار دادفر ایفا میکردند . دیروز گل اول دقیقا بعلت در یک خط حرکت کردن دو دفاع وسط خوردیم وگرنه استقلال تا آخر قادر به گل زدن نبود