وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

نظرمحمدی: با یک برد مشکل مان حل می شود / عدالت فوتبال رعایت نشد

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – سرمربی سپیدرودی ها می گوید در سه هفته ابتدایی لیگ هفدهم عدالت فوتبال زیر سوال رفته است و این تیم نباید هر سه بازی خود را واگذار می کرد.

به گزارش سایت سپیدرود، علی نظرمحمدی پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل گسترش فولاد تبریز گفت: تیم سپیدرود بازی خیلی خوبی ارائه داد و تیم گسترش حرفی برای گفتن نداشت. ما در پایان نیمه اول باید با زدن دو یا سه گل بیرون می‌آمدیم، اما به گل نرسیدیم.

وی در ادامه افزود: برتری تیم گسترش فقط روی ضربات آزاد و اوت دستی بود و روی همین تاکتیک هم به گل رسیدند. فکر می‌کنم در تمام مدتی که در فوتبال هستم شرایطی مانند الان سپیدرود ندیده‌ام. به هیچ عنوان لایق شکست نبودیم و در هر دو نیمه نسبت به حریف‌مان برتر بودیم، اما نتیجه به گونه دیگری رقم خورد.

سرمربی تیم سپیدرود همچنین تصریح کرد: هیچ‌کس بازی خوب را از تیم شکست خورده نمی‌پذیرد و همه به دنبال پیروزی هستند. مسئولیت این شکست را می‌پذیرم. گل‌هایی که ما دریافت می‌کنیم شبیه گل‌هایی است که در لیگ یک زده می‌شود. امیدوارم فوتبال روز خوبش را به ما نشان دهد و بتوانیم در ادامه لیگ موفق باشیم.

نظرمحمدی خاطر نشان کرد: در دقیقه دوم مسابقه روی ارسال حسین ابراهیمی باید به راحتی گل می‌رسیدیم، اما نشد. فکر می‌کنم گل نکردن آن توپ سخت‌تر از گل کردنش بود. باید باز هم از لحاظ روحی و روانی روی بازیکنان کار کنیم. با تلاش و تمرین است که به شرایط ایده‌آل می‌رسیم.

وی یادآور شد: با توجه به بضاعتی که ما داشتیم، نمی‌توانستیم خرید آن‌چنانی کنیم و بازیکنان لیگ برتری به خدمت بگیریم. سعی می‌کنیم با تلاش و آنالیز بیشتر، نواقص‌مان را برطرف کنیم.

سرمربی تیم فوتبال سپیدرود درباره مشکلات این تیم نیز گفت: تمام مشکل سپیدرود این است که نمی‌تواند گل‌ بزند. امروز اگر در دقایق اول گل می‌زدیم، اعتمادبه‌نفس به ما برمی‌گشت. با تمام احترامی که برای گسترش فولاد قائلم، اما معتقدم که این تیم امروز به‌غیر از ضربات آزاد و شروع مجدد، کار دیگری نکرد و فرصت دیگری نداشت.

نظرمحمدی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا قصد ندارید در نقل‌وانتقالات مهاجم جذب کنید، تصریح کرد: من نیازی به این کار نمی‌بینم. در خط حمله بازیکنان خلاقی داریم. درست است که گل نمی‌زنیم، اما در دو بازی قبلی هم فرصت‌های زیادی روی دروازه حریفان ایجاد کردیم. اگر بچه‌ها کمی دقت می‌کردند، می‌توانستیم به گل برسیم.

وی با اشاره به مشکلات سپیدرود در سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: شما خودتان می‌دانید یکی از مشکلاتی که باعث می‌شد سپیدرود در این سال‌ها در سطح اول فوتبال ما نباشد، مشکلات مالی بود. کسی از باشگاه‌های خصوصی حمایت نمی‌کند.

سپیدرود هم تقریباً ۵۰ سال است که خصوصی است. ما سال گذشته تیم را با هزار مشکل بالا کشیدیم و بازی در لیگ برتر هم بسیار نفس‌گیر است. ما در لیگ برتر باید مقابل تیم‌هایی که متمول هستند و می‌توانند خودشان را تا دندان مسلح و تجهیز کنند، بازی کنیم که کار بسیار سختی است.

سرمربی تیم سپیدرود رشت ادامه داد: علی‌رغم اینکه گسترش فولاد از نظر مالی شرایط خوبی دارد، اما تا کنون نتوانسته خودش را به بالای جدول برساند. اوضاع مالی و سخت‌افزاری ما به شکلی است که باید از این نتایج هم راضی باشیم. با این وجود، از حداکثر توان‌مان استفاده می‌کنیم.

نظرمحمدی با ابراز نارضایتی از کمبود امکانات در تیم سپیدرود، یادآور شد: ما هنوز یک آدمک برای ضربات ایستگاهی نداریم و هر روز با ۱۹ توپ تمرین می‌کنیم. این‌ها بخشی از مشکلاتی هستند که در سال‌های اخیر اجازه ندادند سپیدرود به لیگ برتر برسد. سپیدرود سال‌ها درجا زده است و من الان شرمنده هواداران هستم. آنها می‌دانند که ما چقدر تلاش می‌کنیم و با دستان خالی برای سپیدرود می‌جنگیم. الان بضاعت ما همین است.

وی در واکنش به بروز بحث‌هایی مبنی بر کنار رفتنش از کادر فنی تیم سپیدرود، تأکید کرد: اگر هواداران بگویند که مشکل من هستم، مقابل آن مقاومت نخواهم کرد. من عاشق شهرم هستم و این را هم نشان دادم. امیدوارم بازیکنان به شرایط مناسب برگردند.

«ما به یک برد نیاز داریم»، سرمربی تیم سپیدرود با بیان این جمله، یادآور شد: امروز بچه‌ بازی منطقی و حساب‌شده‌ای ارائه دادند. آنها تقریباً در هر دو نیمه خوب بودند.

در هر سه بازی، گل‌هایی که خوردیم در سطح لیگ یک بود. در این بازی خیلی بهتر از دو بازی قبلی بودیم. گل‌هایی که دریافت می‌کنیم در شان خودم و سپیدرود نیست.

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

16 دیدگاه ارسال شده است

  • علی گفت:

    به تیم امیدواریم ولی آدم میسوزد که چرا فقط موقع صعود و شادی ‘ استاندار و مقامات وارد زمین چمن شدند ولی موقع حمایت مالی و کمک تشکیلاتی همه کنار کشیده اند

  • رامین گفت:

    ایول برادر علی حرف دلمو زدی خوب شد مقامات موقع صعود دور زمین نشد کامل بچرخن چون خیلیا بد نقشه ایی واسشون کشیده بودن
    بازی امروز مخصوصا نیمه اول خیلی خوب بودیم ای کاش عماد گل میزد…. ولی بازم تیم وسطش خیلی ضعف داره وهمش از کنارا حمله میکنیم
    درسته تیم وهواداران همه از نظر روحی امروز خالی شدیم ولی میشه امیدوار شد و من به این تیم امیدوارم چون فکر میکنم امروز 70درصد اون تیمی که انتظار داشتیم بود (نیمه اول) بازم این تیم ظرفیت بالایی داره ما میتونیم مامیتونیم
    لطفا بازی بعدی ورزشگاه رو پر کنیم لطفا لطفا

  • اسماعيل گفت:

    ا سلام .بار ها در این سایت دوستان و بنده اعلام کردیم که تیم نیاز به هافبک بازیساز و هافبک وسط مقتدر داره. سپیدرود در حال حاضر نمیتونه توپ رو از دفاع به خط حمله بصورت اصولی و با پاسکاری درست برسونه. فقط بسنده میکنه به پاس های بلند و کم دقت که ممکنه بر اساس اتفاق به مهاجم برسه. با این سیستم تیم راه به جایی نمیبره.باز های ابتدای فصل رو با بهانه عدم آمادگی از دست میدیم و در اواخی فصل کار به اما و اگر مبرسه

  • اسماعيل گفت:

    اشتباه خط دفاع تیم هم زیاده و معمولا رو به عقب بازی میکنن. یکی از اشتباهات آقای نظر محمدی عدم دعوت مهدوی و محمد رستمی تو تیم امسال بود. رستمی به عنوان هافبک دفاهی و مهدوی به عنوان هافبک بازیساز میتونستن کمک خوبی باشند.بهتره اینکه که تو دفاع به جای احمد آهی از تامینی استفاده بشه. مهرداد جماعتی حدود یکسال مصدوم بوده و تا به فرم اصلی برسه کلی زمان نیاز داره . غلامرضا رضایی هم تا الان حرکت موثری برای تیممون نداشته و به نظر بنده میلاد قربانزاده خیلی با انگیزه تر و دونده تر بازی میکنه.

  • اسماعيل گفت:

    آقای نظر محمدی عزیز لطفا اصرار به تکرار ترکیب اشتباه بازیکنان نداشته باشید و ایرادات رو قبول کنید تا هر چه زود تر تیم از این وضعیت خارج بشه. این خوب نیست که نماینده رشت تبدیل به زنگ تفریح برای تیم های دیگه باشه. احمد اهی ، جماعتی ، رضایی ، محسن حسینی فعلا نمیتونن تو ترکیب تیم موثر باشن. لطفا سریعتر بازنگری کنید تا فرصت هست . ما طرفداران حداقل انتظار دیدن یه بازی خوب و دلچسب فوتبال رو از تیممون داریم.تیم در حال حاضر تاکتیک مشخصی نداره و بازیکنان ها نمیتونن 4 تا پاس سالم به هم بدن. بهانه تراشی و عدم قبول ایراد و اشتباه به ضرر همگی مون تموم میشه. اینجا لیگ 1 نیست و با شانس واقبال نمیشه کار رو پیش برد. ما الان نماینده استانمون هستیم. لطفا بیشتر دقت و تامل کنید.

  • اسماعيل گفت:

    جناب اقای ادمین عزیز چرا کامنت های انتقاد آمیز از بازی های اخیر تیم رو حذف میکنید. همش که نمیشه تعریف و تمجید کرد.آیا گفتن ایرادات و نقاط ضعف تیم از سوی هوادار توهین تلقی میشه؟؟

  • اسماعيل گفت:

    تیم نیاز به هافبک بازیساز و هافبک دفاعی مقتدر داره تا ارتباط بین خط دفاع و حمله به درستی برقرار بشه و پاسکاری درست بین بازیکنان ایجاد بشه. حداقل با این وضعیت مالی تیم، میتونستیم مهدوی و رستمی رو حفظ کنیم.الان هم دیر نشده با استفاده و ارنج درست از همین بازیکنان موجود میشه از بحران خارج شد.

  • حجت بشیری گفت:

    انصافامربی باشخصیتی هست بهش فرصت بدن ایشاالله تیم برمیگرده بایه برد

  • پویا گفت:

    واسه قضاوت زوده سپدرود نیومده که قهرمان لیگ شه ایشالا فصلای بعد جیره بالاهای جدول باید توقعمونو بیاریم پایین

  • محمد-نرم افزار گفت:

    باختیم که باختیم. ظرفیت ما همینه. داشته های ما همینه. سرمایه ما همینه، سرمربی ما همینه. بازیکنای ما هم همینن…
    نه پول داریم، نه امکانات نه بازیکن. مه مسئول، نه صاحب، پس نباید انتظار معجزه داشته بشیم.
    بازی برده را به نفت بحران زده می بازیم. بازی دوم را به میهمان واگذار می کنیم. در بازی سوم هم با اینکه انصافا بهتر از حریف بودیم و حداقل باید مساوی میشدیم، اما باختیم.
    حالا که چی؟ سرمربی رو عوض کنیم؟ بازیکن ها رو عوض کنیم؟ پول که نداریم. پس بهتر است غرغر نکنیم. خوش باشیم با همین تیم. امیدوار باشیم. به دوستانمون هم بگیم امیدوار باشن. به اونها هم گوشزد کنیم انرژی منفی ندن. می دونم تحمل باخت سخته و اعصابمون خرد شده. می دونم دوست داریم حال بدخواهانی که از باخت تیم ما خوشحال میشن رو بگیریم، ولی بدونیم که نظرمحمدی و بازیکن ها فشار عصبی بیشتری رو دارن تحمل می کنن. اگه نظرمحمدی سکته نکنه شانس آوردیم.
    همین است که هست. باختیم که باختیم. پول که نداریم تا به دنبال راه حل جدید باشیم. پس با همین وضعیت جلو میریم و بازی به بازی بهتر میشیم.
    به نظر من کسانی که میان کامنتهای بد و ناامیدکننده میذارن، انزلی چی هستن. تمام مشکلات وب سایت ما از آقای دیدار (ادمین محترم) نشئت میگیره که بدون خوندن کامنت ها یا بدون ممیزی کردن اونها، اجازه انتشار بهشون میده. بعد یه سری انزلی چی بیکار و آویزون میان اینجا و هر چرت و پرتی دلشون میخواد مینویسن. حالا برو تو سایت این ملوان لیگ یکی، ببین چه جوری کامنت ها رو فیلتر میکنن. آقای دیدار بدجور از دستت ناراحتم. هرچند که برات مهم نیست.

  • محمد گفت:

    امیدوارم بازم نیفتیم….

  • گیله مرد گفت:

    علی نظر ای کاش تی شماره بداشته بیم تا می پسره 4 ساله گپ تره اوسه بوکوده بیم. اویه کی خو کوچه دانه دیله امره تره دوعا بوکوده و بوگوفته کی “علی نظر، جلسه بعد توپ بازی سپیدرود گل زنه” … بوشو تی ماره خاک سر، تی عزمه جزما کون ویریز بوشو تمرین سر. امن تی پوشت ایساییم گیله مرد…

  • قرمزته گفت:

    اقای نظر محمدی تیم گسترش تیم داغانی بود در 2 بازی گذشته 7 گل خورده بود حداقل یک امتیاز بایستی میگرفتیم !! پیکان و نفت ابادان را اگر نبریم شرایط خیلی سخت میشود …………

  • سپیدرود ایران گفت:

    هواداران عزیز در بازی پیکان ؛ با +موج مثبت+ از بازیکنان و کادر فنی حمایت و تشویق کنید تا پیروزی شیرینی نصیب +رود خروشان گیلان+ شود

  • رضا گفت:

    لطفا آقای نظرحمدی اعلام کنن چرا مهدوی را به سپیدرود دعوت نکردند لااقل ما هم بدانیم. مهدوی که پارسال مفتی بازی کرد سال ها در داماش پول نگرفت وقتی بازیکن های باغیرت و متعصب رشتی تو خونه نشستند مجبوریم ده برابر پول خرج کنید از بازیکن های چاق و چله غیر بومی استفاده کنید که به خاطر اضافه وزن راه منی تونن برن تو زمین.

  • رضا گفت:

    آقای شهاب مومنی مدیرعامل سپیدرود باید هر چه زودتر مهدوی را به عنوان کاپیتان به تیم برگردونن. من نمیدونم کادر فنی بازی ها را تماشا نمی کنن که نمی بینن تو خط هافبک ضعف داریم؟