وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

پرونده ویژه سقوط سپیدرود (۲۰)/ چهار افریقایی سپیدرود وارد گیلان شدند
وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – سپیدرود نه در ۲۶ اردی بهشت که از مدت ها پیش از آغاز فصل سقوط کرده بود. از همان زمان که هیات فوتبال و اداره و کل ورزش و سیاسیون شهر برای رسیدن به نان و نوایی بیشتر جنگ حیدری نعمتی راه انداختند و عزیز دردانه رشتی ها را به گروگان گرفتند و بلایی بر سر این تیم آوردند که امروز به جز آه و افسوس و حسرت کار دیگری از دست مان بر نیاید به جز آنکه بگوییم ما خیلی وقت پیش هشدار داده بودیم و گوش شنوایی نبود!
این یادداشت در تاریخ ۳۰ آذر ۹۷ در روزهایی که هنوز کار از کار نگذشته بود و امید بقا وجود داشت در اعتراض به جذب بازیکنان خارجی و بدهی های تلمبار شده آنها، در سایت سپیدرود منتشر شده بود که بار دیگر شما را به خواندن ان دعوت می کنیم:
چهار افریقایی سپیدرود وارد گیلان شدند
چهار بازیکن افریقایی به منظور شرکت در تمرینات باشگاه سپدرود وارد گیلان شدند.
به گزارش سایت سپیدرود، چهار بازیکن از قاره آفریقا به همراه مدیر برنامه های شان به ایران آمدند تا در تمرینات باشگاه سپیدرود شرکت کنند و در صورت تایید علی کریمی با این تیم قرارداد ببندند.
گفته می شود این بازیکنان در پست های مدافع کناری و مهاجم قابلیت بازی دارند و توسط مدیر اجرایی سپیدرود پس از ورود به گیلان در انزلی اسکان داده شده اند، تا پس از تعطیلی دو روزه تمرینات سپیدرود، در تمرین حضور پیدا کنند.
علی کریمی (مرد همه کاره ی سپیدرود) اعتقاد دارد که حضور بازیکنان خارجی در رشت جنبه تست دارد و عقد قرارداد با آنها قطعی نیست و تصمیم کادرفنی بر این است که این بازیکنان ابتدا در تمرینات تیم حاضر شده و مورد محک قرار بگیرند و در صورت تایید، حضورشان در جمع سرخپوشان گیلانی قطعی شود.
همچنین گفته می شود که در صورت عقد قرارداد با آنها قراردادشان به صورت حقوق و پرداخت ماهیانه خواهد بود و حالا باید دید در نهایت این بازیکنان خارجی مورد تایید کادرفنی سپیدرود قرار میگیرند یا دیپورت خواهند شد.
اما این نکته را نباید از یاد برد که سپیدرود در تاریخ ۵۰ ساله اش هرگز بازیکن خارجی نداشته است و عقد قرارداد با بازیکنان خارجی که پرداختی های آنها به صورت ارزی خواهد بود می تواند خطرات بسیاری را متوجه یکی از قدیمی ترین تیم های خصوصی تاریخ فوتبال ایران کند.
سپیدرود در این چند ساله در بخش مدیریت هرگز ثبات نداشته است و طی سال های ۹۳ تا ۹۷ یعنی در طول ۴ سال، ۱۲ مالک عوض کرده است (نجفی، گروه بهمن، جهانی، صیاد، غلامی، پورمحسن، هیات فوتبال، مومنی، بیات، تن زاده، نوین و کریمی) که بسیاری عمر مالکیت شان به چند ماه هم نکشید و قابلیت جابجا کردن رکورد گینس را در این بخش دارد.
چنین باشگاهی با ساختاری که البته بسیار شکننده است و بسیاری از بخش های اداری و اجرایی و سازمانی خواسته شده توسط ای اف سی را تا امروز هیچ وقت تجربه نکرده است، عقد قرارداد با بازیکنان خارجی می تواند به مانند روشن کردن یک بمب ساعتی آغاز یک پایان نافرجام برای قدیمی ترین تیم گیلان باشد.
پرداخت نشدن کامل رقم قرارداد بازیکنان خارجی در آینده و به خصوص با تغییر مالکیت که خیلی هم دور از ذهن نیست، بدون شک سرنوشت شومی همچون تیم های استقلال خوزستان، نفت تهران، سیاه جامگان، ملوان و غیره را برای سپیدرود به ارمغان خواهد آورد.
سپیدرود تیمی است خصوصی که هرگز مالکان گردن کلفتی همچون فولاد، تراکتور، سپاهان، ذوب آهن، پرسپولیس و استقلال را در هزار فرسخی خود ندیده است و بدهکاری های احتمالی خارجی آن می تواند عواقب جبران ناپذیری را بر گرده باشگاه بگذارد که شاید آن را تا مرز نابودی بکشاند.
سپیدرود در این سال ها ممکن است که بدهکاری های ریز و درشتی را پشت سر گذاشته باشد و یا همچنان همراه خود حمل کند، اما به دلیل عشق و علاقه اکثر طلبکاران به تیم ریشه دار شمال آنها یا از حق خود گذشتند و یا دندان روی جگر گذاشته اند و منتظر نشسته اند تا شاید شرایط بهتر شود، اتفاقی که هرگز از سوی خارجی ها و مدیران برنامه های آنها روی نخواهد داد.