وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

کریمی: سپیدرود سقوط نمی کند

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – مدافع – هافبک تیم فوتبال سپیدرود رشت ابراز امیدواری کرد، با هدایت علی کریمی در این تیم گیلانی به دوران اوجش بازگردد.

به گزارش سایت سپیدرود، یعقوب کریمی در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم، در خصوص بازی تیمش برابر صنعت نفت آبادان و اینکه در نیمه دوم آن بازی به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت، گفت: ما بازی خوبی انجام دادیم که می‌توانستیم به برد برسیم، اما در نهایت یک امتیاز گرفتیم.

باید به این موضوع هم اشاره کرد که علی کریمی تازه به تیم ما آمده و قطعاً شرایط تیم در بازی‌های آینده بهتر خواهد شد و می‌توانیم نتایج خوبی بگیریم. من هم در این بازی به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شدم، ولی در آینده سعی می‌کنم به ترکیب ثابت برسم.

وی ادامه داد: در این یکی دو سال شرایط سختی را تجربه کردم، ولی می‌خواهم در سپیدرود بهترین عملکرد را داشته باشم و امیدوارم با هدایت علی کریمی به دوران اوج برگردم. الان هم شرایط تیم خوب است و بازیکنان هم احساس خوبی دارند.

هدف همه ما این است که نتایج بازی‌های قبل را جبران کرده و خیلی زود به شرایط ایده‌آل برسیم. ما در هفته هفتم برابر پرسپولیس قرار می‌گیریم و باید در بهترین شرایط مقابل این تیم بازی کنیم. باید تا آن زمان به آمادگی کامل برسیم.

مدافع – هافبک تیم فوتبال سپیدرود رشت در واکنش به اینکه برخی این تیم را جزو گزینه های سقوط به لیگ دسته اول می دانند، تصریح کرد: ما اصلاً به سقوط فکر نمی کنیم و جزو گزینه های سقوط هم نیستیم. سپیدرود پتانسیل بالایی دارد و ما قطعاً نتایج خوبی خواهیم گرفت.

اخبار مرتبط با خبر بالا را از دست ندهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.