وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

گیل خبر/ شورای فوتبالی یا فوتبال شورایی
حضور اعضای شورا در فوتبال و ورزش دلایل مختلفی می تواند داشته باشد که شاید کوچکترین هدف آن ایجاد یک منبع رای در انتخابات باشد اما باید ابعاد دیگر این حضور گسترده اعضای شورا را پیگیری کرد که شاید تیمداری از جیب مردم و با پول بیت المال باشد.
وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – سپیدرود به عنوان یکی از مردمی ترین تیم های فوتبال ایران، وارد لیگ برتر شد و آرزوی هواداران این برای رسیدن به بالاترین سطح فوتبال ایران برآورده شد. جریان فوتبال و شورا فرای ورزش و روح جوانمردی است و حال باید این جریان پروپاگاندای رسانه ای را به فراتر از فوتبال منتسب دانست.
به گزارش سایت سپدرود و به نقل از گیل خبر، شاید قصه شورا و فوتبال به شورای غیر عادی دوره چهارم بر می گردد. جایی که اغلب یک روز قبل از بازی های حساس داماش به یکباره خبر از عدم موافقت شورا با طرح های یک فوریتی یا دو فوریتی کمک به این تیم مردمی به گوش می رسید و تیمی که می توانست با تنها ۱۰۰ میلیون تومان کمک سرپا بماند راهی لیگ دسته دوم شد و کارش به انحلال و کسر امتیاز کشید.
در این بحبوحه بی پولی یکی از اعضای دوره گذشته شورای شهر رشت که در شورای فعلی نیز عضویت دارد در یک اقدام جالب در گروه اپوزیسیون باشگاه قرار گرفت و بدین شکل هر روز یک اتفاق تازه در این تیم رخ می داد تا پایان کار «داماش ایرانیان» نابودی باشد. هر چند این پایان کار اسم بزرگ داماش نبود و دگر عضو دلسوز شورای شهر رشت مالک تیم تازه تاسیس داماش گیلانیان شد و صد البته وی نیز برای تامین مخارج این تیم دست به دامان شورا شد.
با سقوط داماش به یکباره سپیدرود از لیگ دسته دوم شروع به اوج گرفتن کرده و شاهد حضور خودجوش! تعداد زیادی از اعضای شورای شهر قبلی رشت در هیات مدیره تیم سپیدرود بودیم.
همزمانی راهیابی سپیدرود به لیگ برتر و انتخابات شورای پنجم بستر را فراهم کرد تا ردپای نامزهای شورا و همچنین افراد منتخب شورا در تیم سپیدرود دیده شود.
در کوران انتخابات شورا، هر روز یک گروهی از افراد، لیست هایی را با نام های مختلف از سوی باشگاه صادر می کردند و البته سرمربی اسبق باشگاه سپیدرود در میتینگ های انتخاباتی چند کاندیدا سنگ تمام گذاشت. البته بهتر است از حضور برخی از لیدرهای سپیدرود در مجامع انتخاباتی بگذریم و شاید نکته روشن ماجرا کمک چند میلیونی یکی از افراد شورا در شب بازی نساجی بود که هیچگاه رسانه ای نشد وگرنه همه از سپیدرود و داماش به دنبال نمدی برای خود می باشند.
سپیدرود لیگ برتری این روزها با آمدن بیات روزگار مبهمی را از لحاظ مدیریتی سپری می کند اما باز هم یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت در تمام جلسات تیم سپیدرود در کنار بیات دیده می شود و حتی پس از بازی با پرسپولیس در زمین بازی حضور پیدا کرد اما این پایان ماجرا نیست و باید دید سرانجام سپیدرود با این شورا به کجا می انجامد؟!
ناگفته نماند این روزها یکی از افراد کمیسیون عمرانی شورا که قبلا در مورد تیم داماش جلسات زیادی را برگزار می کرد به عنوان رییس هیات کاراته انتخاب شد.
این عضو شورای شهر رشت با ۱۱ رای به سمت ریاست هیات کاراته گیلان انتخاب شد که تعداد آرا برای انتخاب شدن هم اندازه تعداد اعضای شورای شهر رشت است.
باید منتظر ماند تا سرانجام این ریاست بر هیات کاراته توسط عضو شورای شهر رشت به مدال در المپیک ختم می شود یا اینکه چیزی جز حسرت چندین ساله باز هم تکرار می شود.
حضور اعضای شورا در فوتبال و ورزش دلایل مختلفی می تواند داشته باشد که شاید کوچکترین هدف آن ایجاد یک منبع رای در انتخابات باشد اما باید ابعاد دیگر این حضور گسترده اعضای شورا را پیگیری کرد که شاید تیمداری از جیب مردم و با پول بیت المال باشد.
باید به سخن یکی از اعضای شورا شهر در جلسه شورا در مورد تشکیل باشگاه فرهنگی و ورزشی شهرداری رشت توجه کرد:
«می توانیم با دو فوریت طرح تشکیل باشگاه فرهنگی و وررشی شهرداری رشت موافقت کنیم تا در همین جلسه این طرح را بررسی کنیم و با مخالفت با طرح، آن را از دستور کار خارج کنیم. چون هیچ خروجی از ورزش شهرداری ندیدیم»
معنی این حرف اینست که بعضی از اعضای شورا با تشکیل باشگاه فرهنگی و ورزشی شهرداری مخالف هستند اما در تلاش برای کسب پست های مدیریت ورزشی در سطح استان گیلان در هستند و دلیل این حرف ها چه چیزی می تواند باشد؟!
حال سوال اینجاست که چرا شورا نشینان با طرح تشکیل باشگاه فرهنگی و ورزشی شهرداری مخالفت می کنند اما به دنبال حضور در ورزش های مختلف و فوتبال هستند؟!
سوال بی پاسخ دیگر اینست که چرا اعضای شورا همیشه در بدنه تیم ها باید حضور فعال داشته باشند و با آمدن هر تیم مدیریتی یکسری از افراد وارد چرخه می شوند؟
سوال دیگر اینست که آیا تنها ناجی شهر رشت اعضای شورا هستند و سرانجام سپیدرود همانند داماش خواهد شد که یکی از اعضای شورا مالک آن شود یا به طور مثال اینبار اتفاق دیگری رخ بدهد و ۱۰ درصد از سهام باشگاه سپیدرود به پسر یکی از اعضای شورای شهر هبه شود؟!
البته ناگفته نماند که استادیوم فوتبال می تواند به تخلیه هیجان جوانان مشتاق به فوتبال کمک کند و فوتبال رشت نیاز به کمک دارد اما اینکه خرج فوتبال به صورت مستقیم از جیب مردم باشد جای سوال دارد و چرا شورانشینان به دنبال راههای مختلف برای درآمدزایی برای این تیم ها نیستند و چرا این تیم ها را به خود وابسته می کنند ؟!
در طرح کمک به داماش و سپیدرود این نکته مطرح است که آیا با توجه به خصوصی بودن تیم های داماش و سپیدرود، شورا می تواند به این تیم ها کمک میلیاردی کند؟!
با توجه به لذت بخش بودن فوتبال باید منتظر گذشت زمان بود تا تاثیر شورا بر فوتبال مشخص شود اما تنها نکته اخلاقی در مورد دخالت شورا در فوتبال تاثیر منفی حضور اعضای شورا در تیم داماش بود که منجر به سقوط داماش شد.
شورا می تواند به فوتبال کمک کند اما به شرط اینکه فقط یک پل واسط بین منابع مالی و باشگاه باشد و اگر خود وارد کارزار شود چیزی جز انحراف و تحمیل هزینه های سنگین برای فوتبال به همراه نخواهد داشت.