وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – باشگاه سپیدرود رشت نسبت به داوری دیدار این تیم برابر گسترش فولاد تبریز معترض است.
به گزارش سایت سپیدرود، در جریان دیدار تیمهای فوتبال سپیدرود رشت و گسترش فولاد تبریز، سیدهادی موسوی بازیکن سپیدرود در صحنهای با دخسوس، دروازهبان گسترش فولاد برخورد داشت.
در این صحنه که تصویر آن را میتوانید در زیر مشاهده کنید، بازیکن سپیدرود به شدت دچار جراحت شد. نکته قابل توجه اینکه داور بازی خطای موسوی روی دخسوس را گرفت! باشگاه سپیدرود نسبت به این صحنه معترض است و اعتقاد به پنالتی دارند.

همچنین در صحنه دیگر، محمد نزهتی به دلیل تمارض از سوی داور با کارت زرد جریمه شد و دیدار بعدی تیمش را به خاطر سه اخطاره بودن از دست داد.
باشگاه سپیدرود قصد دارد در صورتی که داور اشتباه کرده و خطای بازیکن گسترش فولاد را نگرفته باشد، از کمیته داوران بخواهد کارت زرد نزهتی را برگردانده تا این بازیکن سه اخطاره نشود.
