وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
افزایش بازیکنان ذخیره به تیم های لیگ دویی هم رسید: ۱۱ بازیکن اصلی، ۱۱ بازیکن نیمکت!

افزایش بازیکنان ذخیره به تیم های لیگ دویی هم رسید: ۱۱ بازیکن اصلی، ۱۱ بازیکن نیمکت!

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – با اعلام سازمان لیگ فوتبال ایران مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون در مورد تعداد بازیکنان روز بازی، به باشگاه ها ابلاغ شد.

به گزارش سایت سپیدرود، در حالی که هفته گذشته هیات رییسه سازمان لیگ افزایش تعداد بازیکنان ذخیره را برای تیم های لیگ برتر و دسته اول ابلاغ کرده بود، در اصلاحیه ای که امروز برای مدیران عامل باشگاه های لیگ دویی ارسال شد این افزایش تعداد نفرات برای باشگاه های لیگ دسته دوم نیز اعمال شده است.

بر این اساس لیست تیم ها در روز بازی ۲۲ نفره خواهد بود که شامل ۱۱ بازیکن ترکیب اصلی، ۹ بازیکن ذخیره بزرگسالان و امید و زیر ۲۵ سال، ۲ بازیکن ذخیره جوانان می شود.

اطلاعیه سازمان لیگ در این خصوص را بخوانید:

مدیر عامل محترم باشگاه فرهنگی ورزشی لیگ دسته دوم کشور

 با سلام؛

احتراماً، پیرو درخواست برخی از باشگاه های لیگ دسته دوم کشور در خصوص افزایش تعداد نفرات ذخیره بزرگسال در روز مسابقه از این تاریخ سهمیه نفرات ذخیره تیم ها در مسابقات لیگ دسته دوم کشور از ۷ بازیکن با شرایط سنی آزاد و ۲ بازیکن زیر ۲۱ سال به ۹ بازیکن با شرایط سنی آزاد و ۲ بازیکن زیر ۲۱ سال تغییر می یابد.

نظرات (0)

جمع زیر را وارد کنید:

7 + 6 =

هنوز نظری ثبت نشده است.