وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

افشین ناظمی: محکوم به صعود هستیم
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – روزنامه خبرورزشی در شماره روز دوشنبه 18 اسفند ماه خود مصاحبه ای کرده است با افشین ناظمی سرمربی نامدار سرخ پوشان. توجه شما را به مشروح این مصاحبه جلب می نماییم:
تیم فوتبال سپیدرود توانست پس از صعود موفقیت آمیزش به مرحله دوم لیگ دسته دوم آزادگان در نخستین گام تیم شهرداری ارومیه را هم مغلوب کند. سپیدرود بخش زیادی از موفقیت های این فصلش را مدیون افشین ناظمی است که حاضر شد به جای حضور در لیگ برتر، امسال با سپیدرود در لیگ دو شرکت کند.
افشین ناظمی در ابتدا در خصوص وضعیت تیمش می گوید: در مرحله دوم دوازده تیم یکدست و با انگیزه حضور خواهند داشت و این کار را برای همه دشوار می کند. متاسفانه برنامه ریزی فدراسیون در لیگ دو اصلا مناسب نبود و باید از بین چهل تیم تنها سه تیم به لیگ دسته اول صعود کنند. اما تیمی که هدفش صود باشد باید با همه این مشکلات راه صعود را بر خود آسان نماید و من این پتانسیل را در بین بازیکنان خود می بینم که سال بعد در لیگ دسته یک حاضر باشند
سرمربی پرآوازه سپیدرود در ارتباط با گروه بندی مرحله دوم بازی ها می گوید: ببینید وقتی تیمی می تواند از یک گروه ده تیمی خود را به مرحله دوم برساند، یعنی انسجام خوبی دارد و برای هر کار خود دارای هدف است. پس این موضوع را می توان به هر دوازده تیم مرحله دوم تعمیم داد.
ما در این گروه با حریفان ناشناخته و در عین حال پرهواداری روبرو هستیم که همه هدف شان صعود به لیگ دسته اول است. اما همانطور که گفتم هدف ما فقط و فقط صعود به لیگ دسته اول است و بس.
ناظمی در خصوص اینکه چه شد که به دو پیشنهاد لیگ یکی پاسخ منفی داد و حضور در لیگ دسته دوم را ترجیح داد می گوید: خب من دوست ندارم مدام در این باره سخن بگویم تا خدای نکرده تصور این بشود که برای حضور من در سپیدرود دارم منت می گذارم.
واقعیت این است که من هر چه دارم از سپیدرود و فوتبال شهرم است و بهترین روزهای زندگی من متعلق به حضورم در داماش و سپیدرود است. مگر می شود زمانی که فوتبال شهرم به من نیاز داشته باشد، به خاطر حس جاه طلبی و مادیات به آن پشت کنم؟ روزی که در ابتدای فصل به سپیدرود آمدم، هر گونه اتفاقی را پیش بینی کردم و به خود گفتم باید از آبرویم مایه بگذارم تا فوتبال شهرم بی آبرو نشود.
من اگر در سپیدرود موفق شوم، خیلی ها ممکن است بگویند که شق القمر نکرده ام! اما اگر تیم نتیجه نگیرد، همه من را مقصر خواهند دانست. اما خدا را شاهد می گیرم که برای حضور در سپیدرود به تنها چیزی که فکر نکردم خود افشین ناظمی بود و بس.
ناظمی با قدردانی از هواداران سپیدرود اظهار داشت: در تمام فصل بازیکنان ما به عشق این هواداران به میدان می رفتند و در تمام بازی های دشوار دلشان گرم بود که در عضدی با حضور پرشور این هواداران قادر هستند هر حریفی را شکست دهند. این تعداد هوادار در لیگ برتر هم یک رکورد محسوب می شود و من امیدوارم طرفداران فوتبال گیلان در مرحله دوم هم ما را تنها نگذارند تا سپیدرود پس از سال ها به سطح نخست فوتبال کشور باز گردد.
مرد محبوب رشتی ها بازی امروز تیمش را با ایرانجوان دشوار دانست و گفت: ما می دانیم که روز سختی را در بوشهر خواهیم داشت و هیچکدام از حریفانمان را دست کم نخواهیم گرفت. ما نمی خواهیم کار صعود را به اما و اگر بسپاریم و روی تک تک امتیازها برنامه ریزی کرده ایم. اما قرار نیست دیگر حریفان هم بیایند و دو دستی این امتیازها را تقدیم ما نمایند!
صعود میکنیم
لطفا مطالب به روز در سایت قرار دهید.متشکرم
درود بر افشین خان ناظمی
با وجود سرمربی با غیرت و باکلاسی مثل شما حتما صعود میکنیم
ناظمی.. آبرار
غیرت قوربان برار ♥ ♥ ♥
ارتش سرخ گیلان
سرورشرق گیلان
درود بر افشین ناظمی ژنرال ارتش سرخ رشت و رادنی دیدار سردار ارتش سرخ رشت و درود بر اشکان غایبی
همه ی هواداران از رادنی دیدار یاد بگیرند و نام سپیدرود
را در نشریات سراسری مطرح نمایند
رشت – رشت – رشت و دیـــــــــــگر هیــــــــــچ
به امید صعود و پیروزی
وای ؛ بازم به روز نیست