وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – تیم فوتبال سپیدرود رشت در چارچوب هفته پایانی مرحله نهایی لیگ دسته دوم کشور در برابر شهرداری ارومیه به میدان نخواهد رفت.
بنابر گزارش روابط عمومی باشگاه سپیدرود، از آنجایی که نتیجه مسابقه دو تیم سپیدرود رشت با شهرداری ارومیه هیچگونه تاثیری برای سایر تیم ها و شرایط جدول شان نخواهد داشت، با صلاحدید باشگاه، بازیکنان سپیدرود رشت به ارومیه اعزام نخواهند شد.
به همین دلیل از سوی مدیریت باشگاه سپیدرود رشت، نامه ای به فدراسیون فوتبال زده شد تا این عدم حضور به صورت رسمی به اطلاع مسئولان سازمان لیگ فوتبال ایران داده شود.
لازم به ذکر است که تیم سپیدرود رشت با توجه به تساوی خانگی هفته گذشته اش برابر ایرانجوان خورموج حتی در صورت برتری برابر شهرداری ارومیه عنوانی بهتر از سکوی سومی را کسب نخواهد کرد.
تیم شهرداری ارومیه نیز دو هفته ی پیش با توجه به نتایج کسب شده، عدم صعودش به لیگ دسته اول آزادگان قطعیت یافت.