رشت – ایرنا – تیم فوتبال سپیدرود رشت در هفته اول از مرحله نهایی رقابت های فوتبال لیگ دسته دوم کشور میهمان شناخته شد.
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – مسئول روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت روز یکشنبه گفت : با توجه به قرعه کشی مرحله نهایی رقابت های فوتبال لیگ دسته دوم کشور ، تیم سپیدرود رشت به مصاف تیم بادران تهران می رود.
رادنی دیدار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : بر این اساس ، این دیدار چهارشنبه هفته جاری ۱۲ اسفندماه در تهران برگزار خواهد شد و تیم سپیدرود رشت در هفته اول این مسابقات میهمان تیم بادران تهران است.
وی اظهار کرد : امیدواریم که تیم فوتبال سپیدرود رشت بتواند در دیدار برابر بادران تهران با ارائه یک بازی زیبا و تماشاگرپسند به برتری برسد تا مرحله دوم این رقابت ها را با پیروزی آغاز کند.
وی ادامه داد : تیم فوتبال سپیدرود رشت در مرحله نهایی این رقابت ها در گروه دوم با تیم های فوتبال نفت و گاز گچساران ، کارا شیراز ، کیمیافرایند تهران ، بادران تهران و شهرداری بندرعباس هم گروه است.
مرحله نهایی رقابت های فوتبال قهرمانی لیگ دسته دوم کشور با حضور ۱۲ تیم در دو گروه برگزار می شود که تیم های حاضر به صورت دوره ای و رفت و برگشت با هم به رقابت می پردازند که در نهایت تیم برتر هر گروه ، به رقابت های لیگ دسته اول کشور صعود می کند.
تیم فوتبال سپیدرود رشت در مرحله مقدماتی این رقابت ها در گروه چهارم این مسابقات قرار داشت و سرانجام با کسب ۳۳ امتیاز پس از تیم شاهین بوشهر ۳۵ امتیازی، در مکان دوم جدول گروه خود قرار گرفت و به مرحله نهایی این مسابقات صعود کرد.
در رقابت های فوتبال قهرمانی لیگ دسته دوم باشگاه های کشور، ۴۰ تیم حضور داشتند که در چهار گروه ۱۰ تیمی با هم به رقابت پرداختند که تیم های فوتبال سپیدرود رشت و رهپویان سپهر رضوانشهر، دو نماینده استان گیلان در گروه چهارم این رقابت ها قرار داشتند.
تیم های حاضر در رقابت های فوتبال لیگ دسته دوم باشگاه های کشور، به صورت دوره ای و رفت و برگشت با هم به رقابت پرداختند که در پایان مرحله مقدماتی ، سه تیم برتر هر گروه به مرحله دوم صعود کردند.