وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
ایرنا: تیم فوتبال سپیدرود رشت میزبان شاهین بوشهر

ایرنا: تیم فوتبال سپیدرود رشت میزبان شاهین بوشهر

رشت – ایرنا – در ادامه دور برگشت مسابقات فوتبال لیگ دسته دوم باشگاه های کشور تیم سپیدرود رشت در خانه مقابل شاهین بوشهر قرار می گیرد.

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – مسئول روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این تیم ها در هفته دوازدهم رقابت های فوتبال لیگ دسته دوم باشگاه های کشور رو در روی هم قرار می گیرند.

رادنی دیدار افزود: این مسابقه دوشنبه هفته آینده ۱۴ دی ماه در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار خواهد شد و تیم فوتبال سپیدرود رشت در این دیدار میزبان تیم قدرتمند شاهین بوشهر است.

وی اظهار کرد: این دیدار برای هر دو تیم به خصوص برای تیم سپیدرود رشت از اهمیت ویژه ای برخوردار است چون تیم شاهین بوشهر در مکان نخست و تیم سپیدرود رشت در مکان دوم جدول قرار دارند.

وی ادامه داد: امیدواریم تیم فوتبال سپیدرود رشت در این دیدار بتواند با ارایه یک بازی زیبا و تماشاگرپسند ، برابر تیم فوتبال شاهین بوشهر به برتری دست یابد تا فاصله خود را با تیم شاهین بوشهر در صدر جدول کمتر کند.

وی بیان کرد: تیم فوتبال سپیدرود رشت هم اکنون با کسب ۱۷ امتیاز و یک بازی کمتر نسبت به تیم شاهین بوشهر که ۲۴ امتیازی است ، در مکان دوم جدول رده بندی گروه خود قرار دارد.

در رقابت های فوتبال قهرمانی لیگ دسته دوم باشگاه های کشور، ۴۰ تیم حضور دارند که در چهار گروه ۱۰ تیمی با هم به رقابت می پردازند که تیم های فوتبال سپیدرود رشت و رهپویان سپهر رضوانشهر دو نماینده استان گیلان در گروه چهارم این رقابت ها قرار دارند.

نمایندگان فوتبال گیلان با تیم های فولاد اهواز (ب) ، شهرداری ارومیه ، خلخال دشت ، صنعت ساری ، الوند همدان ، پیام وحدت مشهد ، شاهین بوشهر و توسعه کیش هم گروه هستند.

تیم های حاضر در رقابت های فوتبال لیگ دسته دوم باشگاه های کشور به صورت دوره ای و رفت و برگشت با هم به رقابت می پردازند که در پایان مرحله مقدماتی این رقابت ها ، از هر گروه سه تیم به مرحله دوم صعود می کنند که تیم های اول هر گروه به طور مستقیم به مسابقات لیگ دسته اول کشور راه می یابند.

نظرات (7)

جمع زیر را وارد کنید:

1 + 4 =
  1. گروه۵۶نفره ی علمی و فرهنگی و تاریخی و ورزشی"افرا"به مدیریت استاد اشکان غایبی ساسانی پراکنده در رشت،تهران،کرج،اصفهان،تبریز و اهوازwww.nasha.blogf

    تصمین میکنم در این بازی حدود هشتاد تا صد نفر از سوی ما برای تشویق سپیدرود به ورزشگاه فرستاده شوند مخاطبان ارجمند این سایت لطفا با پیامک و به وسیله ی شبکه های اجتماعی و سایت های اینترنتی و دیدارهای حضوری و بالاخره به هر وسیله ای که به ذهنتان خطور می کند دوستان و آشنایان و حتا غریبه ها را از بازی های خانگی سپیدرود آگاه نمایید.با پیامک حتا به کسانی که علاقه ای به فوتبال ندارند یا خانومها اطلاع دهید.درست است که این دو گروه آخر به ورزشگاه نخواهند آمد اما این اطلاع رسانی در دراز مدت تأثیر ریشه ای خواهد داشت. ما هم از راه دور بیکار ننشسته ایم و در حال افزایش تعداد تماشاگران برای بازی های سپیدرود هستیم و این را نه یک منت و فخرفروشی بلکه آن را یک وظیفه ی ذاتی در قبال همشهریان خود می دانیم من طرحی دارم که در اون سپیدرود رو طی دو هفته به صدر جدول برمیگردونم برای این کارم نه پولی از کسی میخام نه کار سخت. فقط کمی همکاری و یکدل شدن باقی کار از من اقدامات احتمالی ما و خواسته ما از سایت سپیدرود٬باشگاه سپیدرود و هواداران سپیدرود چه موافق چه مخالف از این قراره؛ ۱-هر چه که ما طی این دو هفته می گوییم اگر به نظرتان بد بود و یا مطمئنأ بد بود رو را تأیید و از اون طرح حمایت کنید ۲-در تمامی رسانه ها زمان و مکان بازیهای سپیدرود را اطلاع رسانی کنید. ابزارهایی که در این راستا در اختیارتان قرار دارند عبارتند از؛ مکالمه ی تلفنی٬اس ام اس٬نشریات٬اینترنت٬شبکه های اجتماعی٬دیدارهای حضوری و... ۳-آوردن دست کم یکی از دوستان و آشنایان خود به ورزشگاه و تقبل نمودن هزینه ی وی ۴-ایجاد تبلیغ برای سپیدرود در بین رشتی هایی که طرفدار تیمهای تهرانی هستند.به آنها یاد آورشوید که می بایست به تیم شهر خود تعصب داشته باشند نه تیمهایی که هوادارانشان رشتی ها را به تمسخر می گیرند. «تنها را صعود اتحاد است.در اینصورت تیم هیچ شهری را یارای نبرد با تیمهای رشتی نیست.یقین بدانید که تنها حقیقت غیر قابل انکار این است. از سخنان اشکان غایبی ساسانی»

    پاسخ
  2. omid

    مشکل از تیم نیست مشکل از بیکفایتیه مسیولین رشت هست ملوان بیفته دسته دو عالم و ادم همت میکنن ملوان رو بکشن بالا هوار سر میدن میگن فاجعه رخ داده اما تو شهر ما ... اقایون سپیدروود جاش اینجا نیست بازیکنا باید به این خودباوری برسن که جاشون تو این لیگ پایین نیست سپیدروود اسم بزرگیه چیش از تراکتور کمتره

    پاسخ
  3. omid

    سپیدروود امسال تو خلق موقعیت گلزنی بسیار عالی کار میکنه اما دو مشکل اساسی داره مهاجمای گلنزن و اینکه گل زیاد میخوره اونم گلهای راحت از نظر فوتبال هجومی خوب کار میکنه باید برای اون دو مشکل فکر اساسی بشه اگه تو فاز دفاعی هم خوب کار کنه و بیخیال نباشه نتیجه میگیره

    پاسخ
  4. omid

    پارسال سپیدروود تو بازیای اخر این بود مشکل بزرگش که گل اول رو میزد بعدش اشباع میشد و ترسوانه بازی میکرد پارسال ترس باعث عدم صعودش شد وگرنه قطعا صعود میکرد و مشکل روانیه بزرگ تیمای رشت اینه که اصلا بیرون خونه به خودباوری برای سه امتیاز نرسیدن به داخل خونه زیاد متکین تیمی که میخواد صعود کنه باید حساب ویژه ای رو بازیای بیرون خونه داشته باشه باید به این خودباوری برسه که ما شکست ناپذیریم

    پاسخ
  5. omid

    الان دیر نشده تو مقطع حساس فصل هستیم رمز صعود اینه محکم بازی کردن و اعتماد به نفس

    پاسخ
  6. سپهر

    ا ول کارشناس

    پاسخ
  7. میثم

    خط دفاعی امسال سپیدرود خیلی کنده هستن پارسال تیم بهتر بود کم گل میخورد امسال با اینکه تو دفاع چهرهای سر شناسی داریم ولی بسیار ضعیف عمل کردیم موسوی تامینی هر دو کند هستن ولی پارسال ما دادفر حبیبی و پورمحسن داشتیم که تو سرعت خوب بودن

    پاسخ