تیم فوتبال سپیدرود رشت در خانه آلومینیوم اراک، تن به شکست داد.
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، هفته بیستوچهارم لیگ دسته اول فوتبال با دیدار تیمهای آلومینیوم اراک و سپیدرود رشت از ساعت ۱۴ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک پیگیری شد که این مسابقه با پیروزی یک بر صفر آلومینیوم به پایان رسید. محمدعلی اکبرخواه در دقیقه ۶۱، تکگل این دیدار را به ثمر رساند تا شاگردان علی نظرمحمدی، دست خالی اراک را ترک کنند. همچنین علی عشوریزاد بازیکن سپیدرود به خاطر اعتراض به داور مسابقه، در دقیقه ۵۷ از زمین مسابقه اخراج شد.
سپیدرود با این شکست، ۴۳ امتیازی باقی ماند اما همچنان در صدر جدول لیگ دسته اول قرار دارد.
همچنین مسابقه تیمهای پارس جنوبی جم و نفت مسجدسلیمان، دیدار پایانی هفته بیستوچهارم لیگ دسته اول است که روز گذشته (سهشنبه) قرار بود برگزار شود اما به خاطر شرایط جوی لغو شد. زمان برگزاری این دیدار هنوز مشخص نشده است.
سرمربی سپیدرود به دنبال رکورد اخراج
علی نظرمحمدی در دیدار تیم های سپیدرود و آلومینیوم اراک، باز هم از سوی داور میدان اخراج شد.
به گزارش “ورزش سه”، در حاشیه دیدار تیم های آلومینیوم اراک و سپیدرود رشت که هم اکنون در شهر اراک در حال برگزاری است، سرمربی سپیدرودی ها باز هم از زمین اخراج شد.
نظر محمدی که پیش از این نیز دو بار و در دیدار برابر تیم های ملوان و خونه به خونه از زمین اخراج شده بود، برای سومین بار این اتفاق برایش افتاد و باز هم مجبور به ترک نیمکت و حضور روی سکوها شد تا در این زمینه رکوردی را به خود اختصاص دهد.