وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
تمدید قرارداد علی عباسی و حمید ملکی

تمدید قرارداد علی عباسی و حمید ملکی

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – علی عباسی و حمید ملکی، دو بازیکن جوان و زیر ۲۳ سال فصل گذشته باشگاه سپیدرود، قراردادشان را با سپیدرود تمدید کردند.

به گزارش سایت سپیدرود و به نقل از سایت رسمی باشگاه سپیدرود، پس از کشمکش های طولانی و کارشکنی های فراوان به جهت تخریب تیم ریشه دار سپیدرود بالاخره باشگاه سپیدرود پس از تثبیت مالکیت دکتر جواد تن زاده از ۲۹ خرداد ماه، وارد بازار نقل و انتقالات شد و امروز پنج شنبه موفق شد قرارداد علی عباسی و حمید ملکی از بازیکنان بسیار مستعد سال قبل خود را تمدید کند و طی امروز و فردا هم چند بازیکن دیگر در دفتر باشگاه قرارداد خود را تمدید خواهند کرد و چند بازیکن جدید طبق نظر نادر دست نشان به تیم اضافه خواهد شد.

سپیدرود رسماً تمرینات خود را از عصر شنبه آغاز خواهد کرد و طی هفته آینده مجموعه باشگاه سپیدرود با جذب بازیکنان جدید رسماً خود را آماده حضور پرقدرت در لیگ برتر خواهد کرد.

نظرات (0)

جمع زیر را وارد کنید:

7 + 7 =

هنوز نظری ثبت نشده است.