وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
جلسه مالک جدید باشگاه سپیدرود کادرفنی و بازیکنان

جلسه مالک جدید باشگاه سپیدرود کادرفنی و بازیکنان

(عکس ها از: سید احمد کیایی)

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرودمالک جدید باشگاه سپید رود با پرداخت ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال دغدغه مالی اعضای این باشگاه را بر طرف کرد.

به‌ گزارش روابط عمومی باشگاه سپیدرود، مالک تازه سپیدرود رشت در جلسه‌ای که با اعضای این باشگاه برگزار کرد، ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به بازیکنان و کادر فنی این تیم پرداخت کرد تا دغدغه‌ مالی این تیم تا حدودی برطرف شود.

بیات با اعلام این خبر گفت‌: خوشبختانه جلسه خوبی را با تمام ارکان باشگاه برگزار کردم که در نهایت فاز دوم پرداختی‌های خود را طبق قول و قرار های وعده داده شده انجام دادم تا بازیکنان و کادر فنی تمرینات را برای دیدارهای نیم فصل دوم شروع کنند.

من با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده به طرفداران قول می‌دهم که ما با قدرت در دور برگشت ظاهر خواهیم شد و در این راستا مطمنا تیم را تقویت خواهیم کرد.

نظرات (2)

جمع زیر را وارد کنید:

2 + 4 =
  1. Yasin

    ایووووووول به حاج کیومرث بیات . دست خوش. چهارتا بازیکن خارجی غول بگیر کارو تموم کن .

    پاسخ
  2. مسعود بشارتی

    نظر محمدی خیلی زحمت کشید اگه قراره بره باید یک مربی خیلی خوب بیاد تو تیم وقت برای آزمون و خطا نیست ، حق سقوط هم نداریم.

    پاسخ