وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – روز دوم از هفته بیستوششم لیگ برتر فوتبال با برگزاری سه مسابقه خاتمه یافت. مشکیپوشان که برای زنده نگه داشتن امیدهای خود برای بقا در لیگ برتر به غلبه بر استقلال خوزستان نیاز شدیدی داشت، در این بازی ۶ امتیازی شکست خورد تا اگر تنها دو امتیاز از دست بدهد، سقوط خود را به لیگ دسته اول قطعی کند.
سپیدرود هم پیروزی ارزشمندی در رشت مقابل پارس جنوبی به دست آورد و به رتبه سیزدهم جدول صعود کرد و امیدهای پارسِ ۳۹ امتیازی هم که برای کسب سهمیه آسیایی میجنگد، کمرنگتر از گذشته شد.
*قبل از آغاز بازی، محسن فروزان دروازهبان شمالی پارس جنوبی به زبان گیلکی تشویق شد.
*حدود ۳۰ نفر از شهرستان جم برای تشویق پارس جنوبی به رشت آمده بودند. علاوه بر آنها، برخی از تماشاگران تیم دسته دومی شاهین شهرداری بوشهر که به خاطر دیدار این تیم مقابل داماش گیلان در مرحله پلیآف لیگ دسته دوم به رشت آمده بودند، از دیگر تیم استان بوشهر حمایت کردند.
مسیر منتهی به ورزشگاه سردارجنگل رشت دارای ترافیک سنگین بود.
علی کریمی به علت محرومیت از روی سکوها بازی تیم سپیدرود رشت را مشاهده میکرد.
حدود ۳۰ نفر از هواداران پارس جنوبی جم در ورزشگاه حضور داشتند.
ظرفیت ورزشگاه در اواسط نیمه نخست تکمیل شد.
کار خبری به علت عدم وجود اینترنت با مشکل مواجه شده است.
محسن فروزان بازیکن رشتی تیم پارس جنوبی جم توسط تماشاگران رشتی تشویق شد.
یک برخورد در محوطه جریمه تیم پارس جنوبی جم روی داد که اعضای کادر فنی سپیدرود اعتقاد به پنالتی داشتند که به همین جهت به داور بازی اعتراض کردند.
*اعضای شورای شهر رشت در ورزشگاه حضور یافتند.
*علی کریمی سرمربی سپیدرود که به دلیل حکم کمیته انضباطی از همراهی تیم خود محروم بود، این دیدار را از روی سکوها تماشا کرد.
*اعضای هر دو تیم به دلیل دو صحنه مشکوک در محوطه جریمه هر دو تیم به داور اعتراض کردند.
*بین دو نیمه از اعضای تیم جوانان سپیدرود تجلیل شد.
*پس از پایان بازی، تماشاگران سپیدرود در ورزشگاه ماندند و به تشویق تیم خود پرداختند.
در بین دو نیمه بازی از بازیکنان تیم جوانان سپیدرود تجلیل شد.
حدود ۱۲ هزار نفر این دیدار را از نزدیک تماشا کردند.
بازی در نیمه دوم به علت تاریک شدن هوا زیر نورافکن پیگیری شد.
دقایقی مانده به انتهای دیدار تماشاگران تیم سپیدرود به علت ترافیک در اطراف ورزشگاه، استادیوم را ترک کردند.
در یک صحنه مجتبی لطفی مدافع تیم پارس جنوبی جم با پا به سر محمد غلامی کوبید که باعث مصدومیت غلامی شد.
حسین کعبی به علت نحوه بازی چندین بار از سوی تماشاگران سپیدرود تشویق شد.
