وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
دردسر سپیدرود در تهران: کارت بازیکنان ضبط شد / به پرواز نرسیدند / در انتظار مالک بدقول در لابی هتل!

دردسر سپیدرود در تهران: کارت بازیکنان ضبط شد / به پرواز نرسیدند / در انتظار مالک بدقول در لابی هتل!

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – بازیکنان تیم سپیدرود در هتل محل اقامت خود در تهران به دلیل پرداخت نشدن هزینه های شان محبوس شده بودند. اما این تنها مشکل سپیدرودی‌ها نبود. بعد از این اتفاق بازیکنان این تیم خصوصا بومی‌ها نسبت به وضع موجود معترض شده و قصد داشتند این تیم را ترک کنند.

به گزارش سایت سپیدرود، بازیکنان و کادرفنی سپیدرود رشت پس از چند روز اقامت در هتل بوستان تهران دقایقی پیش تصمیم داشتند برای پرواز به تبریز و رویارویی با گسترش فولاد در هفته سوم لیگ برتر، محل اقامتشان را ترک کنند که با مشکلی اساسی رو به رو شدند.

هتل دار کارت بازیکنان و کادرفنی را در اختیار داشته و به دلیل عدم پرداخت بدهی‌شان تصمیم گرفت از بازگرداندن کارت‌ها خودداری کند تا آنها پول را بپردازند.

بازیکنان و کادرفنی سپیدرود رشت به پرواز تهران – تبریز نرسیدند

بازیکنان سپیدرود رشت پس از دو ساعت انتظار در لابی هتل بوستان همچنان وضعیت مبهمی برای دریافت کارت بازی‌شان دارند و معلوم نیست چه زمانی بدهی‌ آنها از سوی مالک باشگاه تسویه می‌شود.

مالک باشگاه در گفت و گو با خداداد عزیزی اعلام کرده بود، نماینده‌اش که در تهران حضور دارد به سمت هتل حرکت کرده و ترافیک مانده است! بازیکنان تیم پس از سپری کردن هفته‌ای دشوار و پرحاشیه تصمیم داشتند با ادامه تمرینات در تهران با آرامش بازی با گسترش فولاد را برگزار کنند که فعلا باید به فکر سفر با اتوبوس به تبریز باشند.

بعد از این که با رایزنی هایی مشکل حل شد و سپیدرودی ها اجازه خروج از هتل گرفتند، این بار بازیکنان سرناسازگاری گذاشتند و از سفر به تبریز سرباز زدند.

بازیکنان این تیم ابتدا قصد نداشتند به تبریز بروند و به بی برنامگی این تیم معترض بودند ولی قربانعلی الماسخاله طی تماس با بازیکنان این تیم از آن ها خواست به خاطر مردم رشت به تبریز بروند و بازی کنند.

درگیری با مهاجری

بازیکنان سپیدرود رشت در نهایت پس از چند ساعت وضعیت نامعلوم، تهران را با یک دستگاه اتوبوس به مقصد تبریز ترک کردند.

مهاجری، مردی که پشت پرده تصمیمات جنجالی تیم گیلانی بوده از سوی محمد نوین مالک باشگاه به محل اقامت سرخپوشان رفت تا حساب آنها را پرداخت کند که با حضور در جمع بازیکنان اعلام کرد حسابش خالی است و خشم چند بازیکن را برانگیخت تا با او درگیری داشته باشند.

پس از لغو پرواز سرخپوشان، هیئت فوتبال استان گیلان با حمایت اداره کل ورزش و جوانان یک دستگاه اتوبوس برای شاگردان خداداد عزیزی تهیه کرد تا راهی تبریز شوند.

وعده تغییر مالکیت برای سفر به تبریز

ابتدا به خداداد وعده دادند که بازیکنان را راضی کن تا با اتوبوس به تبریز برود و ما برای تو و همکارانت بلیت هواپیما می‌گیریم اما چون خداداد راضی به این کار نشد به ناچار از الماسخاله کمک گرفتند.

گویا وی در صحبت با بازیکنان به آن‌ها گفت: بعد از بازی با گسترش فولاد  اتفاقات تازه‌ای در این تیم رخ می‌دهد. بازگشت تیم به هیئت فوتبال و یا واگذاری به فردی مطمئن و ثابت شده از جمله وعده‌هایی بود که الماسخاله به بازیکنان داد و آنها را راضی به سفر به تبریز کرد.

این تنها مشکل سپیدرودی‌ها نبود. بلکه قبل از بازی با سپاهان در رشت بازیکنان غیر بومی را ساعت ۳ صبح از هتل بیرون کردند. گویا همین موضوع یکی از دلایل شرایط بدبدنی و روحی تیم سپیدرود در بازی با سپاهان شده بود.

نظرات (0)

جمع زیر را وارد کنید:

1 + 9 =

هنوز نظری ثبت نشده است.