وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
رئیس هیات فوتبال خراسان از شکایت علیه کریمی صرف نظر کرد / گزارش تصویری ایرنا از دیدار پدیده با سپیدرود

رئیس هیات فوتبال خراسان از شکایت علیه کریمی صرف نظر کرد / گزارش تصویری ایرنا از دیدار پدیده با سپیدرود

(خبرگزاری ایرنا / عکس: محسن بخشنده)

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – مشهد- ایرنا- معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: مهدی برادران، رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی از شکایت علیه علی کریمی، مربی تیم فوتبال سپیدرود رشت صرف نظر کرد.

قاضی حسن حیدری جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مشکل ایجاد شده بین کریمی و برادران در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد حل شد.

مربی تیم فوتبال سپیدرود عصر امروز پس از بازی با تیم پدیده در مشهد در حالی که نسبت به داوری بازی اعتراض داشت راهی رختکن داوران شد تا اعتراض خود را به داور بازی نشان دهد.

علی کریمی در این بین با مهدی برادران رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی روبرو شده و دچار درگیری لفظی شد و در اوج عصبانیت به وی فحاشی کرد.
رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی نیز که انتظار چنین برخوردی را نداشت از کریمی شکایت کرد.

قاضی حیدری، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی نیز به مسئولین باشگاه سپیدرود پیشنهاد کرد علی کریمی باید رضایت مهدی برادران را جلب کند زیرا در غیر این صورت باید برای ادای توضیحات به مراجع قضایی پاسخگو باشد.

با این اقدام مشکل مزبور در ورزشگاه یاد شده حل شد و برادران از شکایت خود گذشت.  در مسابقه عصر امروز تیم های فوتبال پدیده مشهد و سپیدرود رشت در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد، تیم سپیدرود در دقیقه ۹۳ به وسیله محمد نصحتی به گل رسید اما داور، آن را آفساید اعلام کرد.

این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود تیم فوتبال پدیده مشهد به پایان رسید.

نظرات (3)

جمع زیر را وارد کنید:

1 + 8 =
  1. وحید

    کارشناس داوری گفت گل سپیدرود صحیح بود

    پاسخ
  2. مجتبی ( اصفهان )

    فایدش چیه بازی با استقلال هم کارشناس برنامه تهرانی نود گفت : یه کارت قرمز به استقلال باید میداد و یک چنالتی برای سپیدرود باید میگرفت داور ولی تهش چی شد داماش رو با همین داوری فرستادن لیگ دو حالا نوبت سپیدروده

    پاسخ
  3. دوستدار تالش و گیلک

    نه دوست گلم داماش را متاسفانه از زمانی که خصوصی اش کردند اول گرفتار اون حاشیه دادگاه صاحبش شد بعد یک عده رفتند دنبال مسائل قومیتی و متاسفانه ..... شما را ارجاع می دهم به روزهایی که کاربر ن.ن معروف به نیما.. یا ۳۳۳ دنبال مسائل قومیتی رفتند طوری که روز ۷ آبان یکسال در فضای مجازی ریختند چند نفر که تبریک گفته بودند و به کمال تاسف نه مازیار جان و نه مهرداد جان آنزمان به آن کاربران خاطی تذکر نداند که مازیار خودش گاهی با آنها همراهی هم می کرد این جور کارها که نه در شان رشتی جماعته و هم موجب دلسردی طرفدارها از سواستفاده یک عده دیگر هم میشه با وضعیت مدیریتی چند ساله داماش بهش ضربه زده. تساهل و تحمل بیجا برابر ۱۰۰۰ تا تماشگرنمای ضد ملی تراکتور سازی موجب شده که عده ای یاد بگیرند عیبی هم نداره می توانند آن کار اشتباه را هم تجربه کنند!! اما جایش تو رشت اصیل ، نجیب و فرهیخته نیستش. اونهایی که بهشان خط می دهند که مردم را وارد این حاشیه ها کنند هم خیلی وفته دستشان رو شده.

    پاسخ