وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
رئیس هیات فوتبال گیلان: وضعیت سپیدرود تا دو روز دیگر مشخص می‌شود

رئیس هیات فوتبال گیلان: وضعیت سپیدرود تا دو روز دیگر مشخص می‌شود

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – رئیس هیات فوتبال استان گیلان گفت: رای دادگاه در مورد مالکیت باشگاه سپیدرود تا دور دیگر اعلام می شود و این باشگاه مالک اصلی خودش را می‌شناسد.

به گزارش سایت سپیدرود و به نقل از خبرگزاری آنا، درحالی که کمتر از ۱۰ روز دیگر به آغاز رقابت‌های لیگ برتر باقی مانده است اما هنوز وضعیت مالکیت باشگاه سپیدرود مشخص نیست و این تیم با دو مالک و دو مربی درحال آماده‌سازی جهت حضور در مسابقات هستند.

جواد تن‌زاده به عنوان یکی از مالکان باشگاه، علی نظرمحمدی را سرمربی سپیدرود معرفی کرد و این مربی با بازیکنانش در رشت تمرینات را دنبال می‌کنند و از طرف دیگر هم محمد نوین که مالک جدید سپیدرود است با خداداد عزیزی به توافق رسید و این مربی هم با تیمش در تهران تمرین می‌کند.

نکته جالب توجه در مورد دو مالک سپیدرود این است که روز گذشته چک هر دو نفر آنها که توسط بازیکنان و کادر فنی به بانک برده شد، برگشت خورد تا در اولین گام هر دو مالک نتوانند مشکلات مالی تیم را حل‌ و فصل کنند.

قربانعلی الماسخاله رئیس هیات فوتبال استان گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی آنا، در مورد مشخص‌شدن وضعیت مالکیت سپیدرود در روزهای آینده گفت: «درحال حاضر هر دو مالک منتظر رای نهایی دادگاه در مورد این پرونده هستند که این رای هم قرار است دو روز دیگر صادر شود و در نهایت طبق رای دادگاه مالک اصلی سپیدرود مشخص خواهد شد.»

وی در خصوص اینکه از نظر هیات فوتبال استان گیلان تیم اصلی سپیدرود متعلق به کدام مالک است بیان کرد: «هیات فوتبال استان گیلان تابع تصمیمات اداره کل ورزش استان است و طبق نظر مدیرکل ورزش استان، ما تیم آقای نوین را که قراردادهایشان در هیات فوتبال هم ثبت شد به عنوان تیم رسمی می‌شناسیم.»

الماسخاله افزود: «اما در حال حاضر هیچ چیز قطعیت پیدا نکرد و باید منتظر رای دادگاه در این مورد باشیم. قطعا بعد از صدور رای دادگاه یکی از تیم‌های سپیدرود منحل می‌شود و تیم اصلی راهی مسابقات لیگ برتر خواهد شد.»

نظرات (7)

جمع زیر را وارد کنید:

6 + 5 =
  1. راد

    اگر قدری تدبیر در هیات فوتبال وجود میداشت و با تن زاده ای که تیم در حال افول را احیاء کرده بود تعامل انجام میگرفت اکنون نه تا این حد خود هیات فوتبال به عنوان هیات پرحاشیه مطرح شده بود و هم ااکنون سپیدرود تن زاده حداقل 35 جلسه تمرین موثر بدنسازی و تاکتیکی را پشت سر گذاشته بود.!! سیاری از مشکلات مملکت ما با کمی صبر و حوصله و کظم غیظ و احترام به همنوع که اساس دین است مرتفع میگردید ولی هزاران بار افسوس که دم از تسلیم در برابر خدا میزنیم و اسممان را مسلمان گذاشته ایم !!!

    پاسخ
  2. رضا

    لعنت ب رئیس ونائب رئیس هیئت فوتبال رشت... واقعا ک خیلی بی لیاقت هستن

    پاسخ
  3. علیرضا

    واقعا برای هیئت فوتبال و اداره کل ورزش متاسفم که ازمالک یزدی و سرمربی مشهدی حمایت بیدریغ دارن همیشه گیل مرد در سکوت و نظاره گر بوده این سپیدرود با یه مشت پیر بجایی نمیرسه سپیدرود به همین نوین یزدی میرسه و بر باد میره شاید یه پنجاه سال دیگه طول بکشه بیاد لیگ برتر

    پاسخ
  4. وحید

    مهم نیست در حال حاضر حق با کدام مالک است مهن این است با تدارک و تیم ضعیفی که تن زاده درست کرده آبروی فوتبال گیلان خواهد رفت

    پاسخ
  5. کورش

    آقای الماس خاله تمام مشکلات فوتبال گیلان شما هستین شما آقا مومنی از تیم سپیدرود دارین کاسبی میکنین و فکر می کنین مردم نمی فهمن!!!شما تیم رو بازیچه دست خودتون کردین و با تعویض مالکین باشگاه در حال کاسبی هستین شما فوتبال گیلان رو به کثافت کشیدین

    پاسخ
  6. سپیدرودی

    دمت گرم کورش منم باهات هم عقیده هستم

    پاسخ
  7. محمد

    من هم با کورش موافقم

    پاسخ