وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان گیلان: سپیدرود یک تیم نامدار در کشور است

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان گیلان: سپیدرود یک تیم نامدار در کشور است

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – سرپرست اداره کل ورزش و جوانان گیلان با بیان اینکه به معضلات باشگاه‌های فوتبال استان واقف است، گفت: باشگاه سپیدرود رشت یک تیم نامدار و دارای شناسنامه در سطح کشور می‌باشد و به این باشگاه در فوتبال ایران با دیده احترام به جهت قدمت آن نگریسته می‌شود.

به گزارش سایت سپیدرود و به نقل از خبرگزاری ایلنا از رشت، جهانبخش آرمان با حضور در تمرین تیم فوتبال سپیدرود رشت از نزدیک از مشکلات این تیم مطلع شد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان گیلان با بیان اینکه به معضلات باشگاه‌های فوتبال استان واقف است، گفت: باشگاه سپیدرود رشت یک تیم نامدار و دارای شناسنامه در سطح کشور می‌باشد و به این باشگاه در فوتبال ایران با دیده احترام به جهت قدمت آن نگریسته می‌شود.

وی افزود: اینکه تیم سپیدرود رشت برای تمرینات خود از نظر نداشتن زمین در مضیقه و مشکل باشد در شأنیت این باشگاه نیست و ما به عنوان متولیان ورزشی باید زیر ساخت‌های لازم را برای تمامی تیم‌های مطرح فوتبال استان نظیر ملوان بندرانزلی، چوکای تالش، شهرداری آستارا و داماش گیلانیان که هر کدام از این تیم‌ها دارای هواداران و طرفداران پرشوری هستند، فراهم کنیم.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان گیلان اضافه کرد: نسبت به سرنوشت تیم‌های فوتبال استان بی‌تفاوت نخواهیم بود چون برد هر کدام از این تیم ها، دل مردم و جوانان و هواداران را شاد خواهد کرد و موجب نشاط اجتماعی می‌شود و امیدواریم که این تیم‌ها به لیگ‌های بالاتر صعود کنند.

وی ضمن قدردانی از مالک تیم سپیدرود رشت عنوان کرد: برخی از وظایف در حیطه اختیارات قانونی اداره کل ورزش استان است و برخی موارد نیز جز تعهدات مالک باشگاه محسوب می‌شود که انصافا بخش خصوصی در زمینه تیم سپیدرود رشت ورود کرده و مالک علیرضا نوید هزینه می‌کند و ما نیز به عنوان متولیان ورزش در کنار وی هستیم.

آرمان گفت: ظرفیت‌های بیشماری از نظر منابع انسانی، مربیان و بازیکنان در استان وجود دارد که باید از این ظرفیت‌ها بهره بگیریم و با وفاق و همدلی و هم افزایی و با حمایت استاندار، سایر مسوولین استانی، نمایندگان مجلس و هیات فوتبال گیلان مشکلات تیم‌های فوتبال را مرتفع سازیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم با رفع مشکلات تیم سپیدرود رشت این تیم در فصل آتی به لیگ دسته یک فوتبال کشور راه یابد.

آرمان خاطر نشان کرد: ان‌شاءالله با برنامه ریزی‌هایی که در حوزه ورزش گیلان صورت خواهد گرفت برای ارتقای تمامی رشته‌های ورزشی استان، تلاش‌های مضاعفی انجام خواهد شد تا شاهد رشد و گسترش ورزش قهرمانی و همگانی در استان باشیم.

در دیدار سرپرست ورزش و جوانان گیلان، مالک، بازیکنان، کادر فنی و سر مربی و مربیان تیم سپیدرود رشت، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان رشت نیز حضور داشتند و به بیان مسائل و مواردی پرداختند.

نظرات (0)

جمع زیر را وارد کنید:

9 + 7 =

هنوز نظری ثبت نشده است.