دقایق پایانی نیمه دوم بازی یک گله شده و چندین و چند موقعیت مسلم گلزنی را سرخ پوشان از دست دادند تا در نهایت نخستین حضور سرمربیگری جادوگر در رشت بدون امتیاز برای رشتی ها به پایان برسد.
سپیدرود ۱(محمد غلامی دقیقه ۴۳) – ۲ (رضا خالقی فر دقیقه ۱۲، حسین معبودی دقیقه ۳۶) گسترش فولاد
وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – هفته هجدهم لیگ برتر جام خلیج پارس، آدینه پانزدهم دی ماه ۹۶
ساعت: ۱۵:۰۰، ورزشگاه سردارجنگل رشت ، تماشاگر: حدود ده هزار نفر.

داور: محمدحسین زاهدی فرد
کمک داوران: محمدرضا ابوالفضلی، محسن سلطانی
کارت زرد:
پویا نزهتی دقیقه ۵۵ (سپیدرود) –

سپیدرود رشت:
ایمان صادقى، حسین کعبى، میثم تهیدست، هادى موسوى، حمید ملکى، توحید غلامى، محمدرضا مهدوى (از دقیقه ۸۰ علی عباسی)، میثم فردوسى (از دقیقه ۷۵ میعاد یزدانی)، حسین ابراهیمى، پویا نزهتى (از دقیقه ۸۵ عماد میرجوان)، محمد غلامی.
سرمربی: علی کریمی.

ترکیب گسترش فولاد تبریز:
فرنانندو دخسوس، سید احمد موسوی (از دقیقه ۸۳ سید محسن حسینی)، تحمدرضا زنده روح، یوسف سیدی، پیمان بابایی، رضا خالقی فر (از دقیقه ۷۰علی رضا چراغعلی)، ادسون هنریکو، مسیح زاهدی، میلاد زنیدپور (از دقیقه ۶۳ نیما مختاری)، عزیز معبودی، اسماعیل فرهادی.
سرمربی: فیروز کریمی.
شرح بازی:
سپیدرود که خود را نزدیک به منطقه سقوط می بیند، با روی کار آمدن مالک جدید امیدوار است بتواند سهمیه رشتی ها در لیگ برتر را حفظ کند. علی کریمی قطعا تلاش خواهد کرد خود را در کسوت مربی نیز همانند دوران بازیگری به اثبات رساند.
بی شک خط دفاع تیم میهمان روز سختی را مقابل مهاجمان میزبان خواهد داشت و بازی هجومی و سراسر هیجانی را تماشاگران شاهد خواهند بود.
سپیدرود برای فرار از بحران و قدم گذاشتن بر ساحل آرامش نیاز مبرمی به سه امتیاز این دیدار خانگی دارد و سکوهای پر تب و تاب سردار جنگل دقایق سختی را برای شاگردان فیروز کریمی رقم خواهد زد.
اما در این سوی میدان نیز آبی ها وضعیت چندان مستحکمی ندارند و با باخت مقابل ذوب آهن، روند خوب خود را با فیروز کریمی ادامه نداده اند، هرچند نتایج سایر رقبا و سه پیروزی، آن ها را از قعر جدول جدا کرده است!

دقایق حساس:
دقیقه ۲۳: ضربه کرنر گسترشی ها یک موقعیت فوق العاده دیگر برای این تیم به وجود آورد اما گذر توپ از مهاجم این تیم باعث شد دروازه سپیدرودی ها برای دومین بار باز نشود.
دقیقه ۲۶: یک فرصت استثنایی دیگر برای تیم مهمان به وجود آمد اما پیمان بابایی موفق نشد این موقعیت تک به تک را به گل تبدیل کند و سیدهادی موسوی موفق شد با تکلی بی نقص مانع باز شدن دروازه خودی شد.
دقیقه ۲۸: کار تیمی سپیدرودی ها باعث شد تا موقعیتی نیز نصیب این تیم شود اما ضربه ابراهیمی توسط ده خسوس مهار شد.
دقیقه ۴۲: شوت حسین ابراهیمی از روی ضربه ایستگاهی با اختلاف کمی از بالای دروازه گسترشی ها به بیرون رفت.
دقیقه ۲+۴۵: حملات پیاپی سپیدرودی ها چیزی نمانده بود تا بازی را به تساوی بکشاند اما ضربه سر فردوسی با اختلاف کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه ۵۲: یک موقعیت فوق العاده دیگر نصیب تیم میزبان شد و پاس خوب مهدوی در عرض به ابراهیمی رسید اما ضربه سر این بازیکن نیز راهی به دروازه گسترشی ها نیافت.
دقیقه ۵۶: اشتباه عجیب مدافع سپیدرودی ها باعث شد تا خالقی فر به یک موقعیت فوق العاده دیگر دست پیدا کند اما حرکت فوق العاده فردوسی باعث شد تا این بازیکن فرصت را از حریف بگیرد.
دقیقه ۵۸ – پاس فوق العاده غلامی در موقعیتی استثنایی به نزهتی رسید؛ اما تعلل این بازیکن باعث شد تا فرصت خوب این تیم از بین برود.
دقیقه ۶۷ – ارسال مهدوی از روی ضربه ایستگاهی با واکنش ده خسوس از روی دروازه تیم مهمان دور شد.
دقیقه ۸۰ – یک موقعیت خوب دیگر نصیب سپیدرودی ها شد و پاس خوب غلامی به نزهتی رسید؛ اما ضربه آرام این بازیکن توسط خسوس مهار شد.
دقیقه ۸۳ – ارسال سپیدرودی ها با ضربه سر ابراهیمی به شدت دروازه ده خسوس را به خطر انداخت.
دقیقه ۸۸ – حملات پیاپی سپیدرودی ها یک موقعیت فوق العاده دیگر نیز برای آنها به وجود آورد و ضربه سر میعاد یزدانی دروازه گسترشی ها را به شدت به خطر انداخت؛ اما این بار تیرک دروازه مانع گل شدن ضربه تیم میزبان شد.
دقیقه ۴+۹۰ –ارسال ابراهیمی از روی نقطه کرنر با واکنش فوق العاده خسوس مهار شد.
دقایق پایانی نیمه دوم بازی یک گله شده و چندین و چند موقعیت مسلم گلزنی را سرخ پوشان از دست دادند تا در نهایت نخستین حضور سرمربیگری جادوگر در رشت بدون امتیاز برای رشتی ها به پایان برسد.
شرح گل:
سپیدرود ۰-۱ گسترش فولاد: میلاد زنیدپور از شکاف به وجود آمده در داخل خط دفاع سپیدرود استفاده نمود و با یک پاس تند و تیز رضا خاقی فر را صاحب توپ کرد تا شوت خالقی فر به زیر تاق دروازه سپیدرود وارد شود.
سپیدرود ۰-۲ گسترش فولاد: دفاع به هم ریخته سپیدرو و اشتباه ایمان صادقی باعث شد تا تیم مهمان به گل دوم خود برسد. ارسال فوق العاده زاهدی پشت مدافعان سرخ پوش به معبودی رسید و او نیز با مهاری به موقع دروازه بان سپیدرود را جا گذاشت دروازه خالی این تیم را باز کرد.
سپیدرود ۱-۲ گسترش فولاد: سپیدرودی ها در آخرین دقیقه نیمه اول توانستند دروازه حریف خود را باز کنند و در این دقیقه حرکت زیبای نزهتی با ضربه خوب او ادامه یافت اما روی خط دروازه توسط مدافع گسترش دفع شد و توپ برگشتی را غلامی وارد دروازه گسترشی ها کرد.
اتفاقات ویژه:

۱- جمع استیل آذینی های سابق در سپیدرود حسابی جمع شده است. محمدرضا مهدوی، محمد غلامی، حسین کعبی و علی کریمی در سپیدرود یادآور تیم استیل آذین است.