وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
سپیدرود صفر – پدیده دو: موقعیت سوزی در رشت! / با تو هستیم تا آخر دنیا

سپیدرود صفر – پدیده دو: موقعیت سوزی در رشت! / با تو هستیم تا آخر دنیا

سپیدرود در چهارمین مسابقه از لیگ برتر متحمل سومین شکست خود شد تا وضعیت بیشتر از همیشه برای ریشه دارترین تیم گیلان بحرانی شود.

فریاد های حیا کن و رها کن امروز از سکوها مستقیم متوجه مسئولان ورزش و به ویژه فوتبال گیلان بود و باید دید کسی قرار است مسئولیت تصمیم های اشتباه را برعهده بگیرد و یا بازهم داستان فرار به جلو ادامه خواهد داشت.

سپیدرود ۰ – ۲ (حسین مهربان دقیقه ۳۱، یونس شاکری دقیقه ۷۷) پدیده

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – هفته چهارم هجدهمین دوره لیگ برتر ، جام خلیج پارس

پنجشنبه بیست و پنجم امرداد ماه ۹۷ ، ساعت: ۱۸:۳۰

ورزشگاه سردار جنگل رشت ، تماشاگر: دو هزار نفر

داوران:

علیرضا فغانی، محمدرضا مدیر روستا، مهرداد نجفی و رضا کرمانشاهی

کارت زرد:

اکبر صادقی دقیقه ۸۶ (پدیده)

ترکیب سپیدرود رشت:

ایمان صادقی، میلاد شیخی سلیمانی، امید سام کن، میلاد قربانزاده، امین جوادی مقدم، میثم تهیدست، رضا مهدوی، رضا معقولی (از دقیقه ۶۸ امین منوچهری)، پویا نزهتی (از دقیقه ۷۴ یعقوب کریمی)، حسین ابراهیمی، مهرداد بایرامی (از دقیقه ۸۱ مهدی محمد یاری).

سرمربی: –

ترکیب پدیده مشهد:

علی نعمتی، سید عبدالله حسینی، مسعود ریگی، اکبر صادقی، امین قاسمی نژاد (از دقیقه ۶۶ یونس شاکری)، محمدرضا خلعتبری (از دقیقه ۷۷ محمد قاسی نزاد)، حسین مهربان (مهران امیری از دقیقه ۹۱)، امیر منصوریان، سعید صادقی، مرتضی منصوری، یوسف بهزادی.

سرمربی: یحیی گل محمدی.

شرح بازی:

تیم های سپیدرود رشت و پدیده در حالی به مصاف هم می روند که شرایط دو تیم کاملا متفاوت است. سپیدرود دو شکست سنگین و یک تساوی را در کارنامه دارد و این درحالی است که پدیده دو بازی گذشته خود را با برد پشت سر گذاشته است.

از حواشی که قبل از شروع فصل برای پدیده ایجاد شده بود پیش بینی می شد این تیم با مشکل مواجه شود. رشتی ها با خداداد عزیزی استارت زدند اما بعد از حواشی ایجاد شده در رشت و همچنین عدم مساعدت مدیریت این باشگاه، خداداد عزیزی از سمت خود استعفا کرد.

پدیده با یحیی گل محمدی فصل را به خوبی آغاز کرده است. در کنار دو نتیجه قابل قبول شاگردان یحیی گل محمدی نمایش خوبی در زمین از خود نشان می دهند که این تیم را به آینده امیدوار کرده است.

شاگردان یحیی گل‌محمدی با این پیروزی و کسب ۹ امتیاز با یک بازی بیشتر نسبت به پرسپولیس به صدر جدول رده بندی صعود کردند. سپیدرود هم که اصلا وضعیت خوبی ندارد با این شکست خانگی، قعرنشین جدول رده بندی باقی ماند.

دقایق حساس:

دقیقه ۲۹ نخستین اتفاق جدی این مسابقه بر روی دروازه سپیدرود رخ داد که ضربه سر محمدرضا خلعتبری در شرایطی نا متعادل به موازات خط دروازه سپیدرود به بیرون رفت.

دقیقه ۴۴: شوت حسین ابراهیمی با پای چپ به صورت خطرناک از کنار دروازه پدیده بیرون رفت.

دقیقه ۵۴: دو سیو پی در پی ایمان صادقی سپیدرود را در بازی نگه داشت. فرار از جناح چپ سعید صادقی با شوت قاسمی نژاد درون محوطه شش قدم همراه شد که ایمان صادقی توپ را دفع کرد و توپ ریباندی را محمدرضا خلعتبری با سمت دروازه نواخت که بازهم ایمان صادقی توپ را دفع کرد و راهی کرنر نمود.

دقیقه ۵۷: پاس در عمق میلاد قربانزاده به حسین ابراهیمی رسید و سانتر حسین روی دروازه پدیده را علی نعمتی با مشت از روی سر مهرداد بایرامی دور کرد و توپ برگشتی زیر پای نزهتی قرار گرفت که شوت او با فاصله ای اندک از کنار دروازه پدیده راهی خارج شد.

دقیقه ۷۰: با زهم یک سیو عالی برای ایمان صادقی. شوت سرکش اکبر صادقی را از کنج دروازه سپیدرود، صادقی به سختی و با مشت راهی کرنر کرد.

دقیقه ۷۵: بازهم ایمان صادقی و این بار مانع از یک گل به خودی شد و توپی که به پای میثم تهی دست برخورد کرده بود را راهی کرنر کرد.

دقیقه ۸۵: شوت حسین مهربان از درون محوطه جریمه را باز هم ایمان صادقی در اختیار گرفت.

شرح گل:

سپیدرود ۰-۱ پدیده: سانتر مواج امین قاسمی نژاد از میانه های زمین برای سعید صادقی در جناح راست با سانتر او به داخل محوطه شش قدم با ضربه سر حسین مهربان نخستین گل پدیده را بدست آورد.

سپیدرود ۰-۲ پدیده: ضربه کرنر ارسالی سعید صادقی را یونس شاکری از روی خط شش قدم با سر وارد دروازه صادقی که به اشتباه بعد از خط دروازه جاگیری کرده بود.

اتفاقات ویژه:

۱- در حالی که چهار هفته از آغاز لیگ می گذرد اما سپیدرود همچنان بدون اسپانسر در مسابقات شرکت می کند و از این امکان بالقوه درآمدزایی محروم شده است!

۲- دکتر ثابت قدم شهردار سابق رشت هم درون استادیوم حضور دارد. وی از مشتریان جدی سپیدرود است و احتمال واگذاری این باشگاه به وی وجود دارد.

۳- این مسابقه با استقبال کم هواداران سپیدرود روبرو شد تا شاید به نوعی اعتراض خود را به نابسامانی های مدیریتی و فنی نشان دهند. پس از صعود سپیدرود از لیگ دسته دوم به دسته اول این مسابقه کم تماشاگرترین مسابقه سه سال اخیر سپیدرود بود.

۴- قبل از شروع بازی هیات فوتبال گیلان از علیرضا فغانی داور بین‌المللی فوتبال کشورمان که دیدار رده‌بندی جام جهانی بین دو تیم بلژیک و انگلستان را قضاوت کرد با اهدای لوح و تابلو فرشی نفیس، تجلیل به عمل آورد.

۵- حسین کعبی که در هفته گذشته جدل لفظی اش با خداداد عزیزی سوژه رسانه ها شده بود، در دقیقه ۱۳ مسابقه به شدت از سوی هواداران سپیدرود تشویق شد تا پیام معناداری برای سرمربی سابق سرخ‌های شهر باران فرستاده شود.

۶- هواداران سپیدرود با شعارهای “الماسخاله حیا کن ، سپیدرود رو رها کن” خواهان عدم دخالت هیات فوتبال در مسایل داخلی تیم محوب شان شدند.

نظرات (0)

جمع زیر را وارد کنید:

2 + 9 =

هنوز نظری ثبت نشده است.