وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
مالکیت سپیدرود به تن زاده باز خواهد گشت

مالکیت سپیدرود به تن زاده باز خواهد گشت

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرودصبح روز چهارشنبه ۲۷ تیرماه راس ساعت ۸:۳۰ صبح اولین جلسه دادگاه در مورد پرونده معامله باشگاه سپیدرود بین مؤمنی نایب‌رئیس هیئت فوتبال و جواد تن زاده برگزار خواهد شد. تن زاده و نایب‌رئیس هیئت فوتبال استان گیلان در جریان معامله خود مدیر اداره ورزش و جوانان را به‌عنوان داور این معامله انتخاب نمودند.

به گزارش سایت سپیدرود و به نقل از رشت۲۰ ؛در اواخر فصل گذشته و پیش از دیدار خانگی مقابل تراکتور، برخی بازیکنان سپیدرود مصاحبه‌های آتشینی را انجام دادند که نهایتاً این بازیکنان نتوانستند پولی را به‌واسطه این مصاحبه‌ها و تحت‌فشار قرار دادن باشگاه دریافت کنند. در سوی دیگر برنده این بازی کسی جز علی کریمی نبود که تقریباً توانست پول کادر فنی خود را کاملاً دریافت کند.

رأی داوری اداره کل ورزش و جوانان توسط قاضی شعبه شش دادگستری رشت متوقف شد تا بدین ترتیب تن زاده مالک قانونی باشگاه سپیدرود شود. البته بخشی در نامه‌ای به هیئت فوتبال استان گیلان، محمد نوین را به‌عنوان مالک معرفی کرد که این عمل خلاف رأی دادگاه برای رسیدگی به پرونده بود.

نوین هم‌تیمی تشکیل داد که در کیفیت و نحوی جذب بازیکنان این تیم سؤالات زیادی مطرح است اما چک‌های نوین نیز پاس نشد تا بدین ترتیب سپیدرود وارد فاز جدیدی شود.

نوین تا صدور رأی دادگاه پرداخت مطالبات بازیکنان را متوقف نگه‌داشته است .حال این سؤال پیش می‌آید که آیا تیم نوین می‌تواند راهی مسابقات شود و رأی دادگاه به نفع چه کسی صادر می‌شود؟!

بیشتر صاحب‌نظران و افراد اهل‌فن بدون شک با دیدن قرارداد امضا شده بین مؤمنی و تن زاده می‌توانند به این موضوع پی ببرند که قرارداد به‌گونه‌ای نوشته‌شده است که برنده ماجرا در نهایت تن زاده خواهد بود.

البته می‌توان برای کنار گذاشتن تن زاده از چرخه مدیریت باشگاه میزان هزینه‌های او را واریز کرد اما نه مؤمنی قادر به پرداخت هزینه‌های تن زاده است و نه نوین توانایی پرداخت آن را دارد. البته اشکالات زیادی در رأی داوری وجود دارد که باعث شده است تا قاضی شعبه شش دادگستری اقدام به متوقف کردن رأی داوری داده است.

البته اینکه قاضی در یک جلسه به کلیه مسائل باشگاه سپیدرود رسیدگی کند کمی بعید به نظر می‌رسد و باید در چند جلسه موضوع باشگاه سپیدرود مورد بررسی قرار بگیرد و شاید با حکم دادگاه تا حصول نتیجه نهایی تیم سپیدرود در مالکیت تن زاده باقی بماند!

نظرات (4)

جمع زیر را وارد کنید:

2 + 7 =
  1. ماهری

    مگه تن زاده اصلا خرج کرده که مالک جدید پول او را بدهد واقعا از دروغ خسته نشدید!!!!!!

    پاسخ
  2. راد

    اگر قدری تدبیر در هیات فوتبال وجود میداشت و با تن زاده ای که تیم در حال افول را احیاء کرده بود تعامل انجام میگرفت ،اکنون هم هیات فوتبال تا این حد در سطح کشور تنزل نمیکرد و هم سپیدرود تن زاده حداقل 35 جلسه تمرین موثر بدنسازی و تاکتیکی را پشت سر گذاشته بود.!! اگر افرادی که خود را نیروهای ارزشی میدانند و اکنون قدرت به دستشان افتاده است به جای دعوا ،تعامل می کردند اکنون سپیدرود اماده حضور در مسابقات بود! اقای الماسخاله مشکل تن زاده چه بود!!؟؟ ایا نوین چک تضمینی بانکی به شما یا داره کل داده است !!؟ ایا این فرد بهتر از تن زاده خواهد بود!!؟؟ ایا شما نمیدانی اول همه میلیاردرند ولی بعد اه در بساط ندارند!!؟؟ اصلا تن زاده بد، ایا تعامل با او بهتر بود یا براندازی!!؟؟؟ ایا این وضعیت اشفته الان خوب است !!؟؟ ضمنا هوادار سپیدرود ان 50 نفری نیستند که لباس از تن در اورده و عربده کشی می کنند !! هوادار سپیدرود کسی است که قدر شناس تن زاده ای است که با همان کمک چند میلیاردریش تیم سپیدرود را با کمک کریمی در لیگ برتر حفظ کردد!! پس حس قدرشناسی می گوید او بر دیگران ارجح تر است !!

    پاسخ
  3. محمود

    و در گیر و دار این داستان و بازی ها ،دوستان در رود سپید چه نابخردانه و کودکانه به کاه دان زدند و متاسفانه اثبات نمودند که برای همه کس و همه تن ،هدفی والاتر از سپیدرودِ عزیز نیز میتواند وجود داشته باشد سپیدرود گیلان !!!! این سئوالیست که به ذهن متبادر میشود شما که تا دیروز برای حفظ نام این میراث گرانبهای پدریمان یقه جر میدادید... چه شده است شما را که در برابر این ناملموس سکوت پیشه کرده اید؟؟؟

    پاسخ
  4. Networker

    دیگ واقعا عنشو دراوردند. واقعا باعث ابروریزی کل استان گیلانه. ابرویی دیگ نمونده . هر چی بود با خاک یکسان شد. همه مسولین استان برید گم شید. تف تو ذات نجستتون. خاک بر سر همه تون بی لیاقتهای دزد

    پاسخ