وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – حامد حاجتی گفت: در سپیدرود یکدلی و برادری را در بین بازیکنان و کادر فنی به وضوح خواهید دید فقط از لحاظ مالی شرایط خوبی نداریم.
به گزارش روابط عمومی باشگاه سپیدرود و به نقل از ایسنا، حامد حاجتی، مهاجم تیم سپیدرود، با اشاره به گلی که در مسابقات لیگ دسته دوم باشگاههای کشور برای سپیدرود به ثمر رساند، اظهار کرد: در دوران فوتبالم شرایط به گونهای بود که بر خلاف میلم به جز یک فصل، سالها از فوتبال شهرم دور بودم و امسال با بودن علی نظرمحمدی تصمیم گرفتم به تیم شهرم بیایم.
وی افزود: طی این سالها گلهای زیادی را برای تیمهای مختلف زدم اما لذتی که در گلزنی برای تیم شهرم بود قابل مقایسه با گلهای دیگر نبوده است. هیچگاه چنین تجربهای نداشتم که با گلزنیام همشهریانم غرق در خوشحالی شوند و این از هر چیزی برایم ارزشمندتر است.
حاجتی در مورد وضعیت سپیدرود گفت: با برد هفته گذشته وضعیت خودمان را در جدول ثابت کردیم و اعضای تیم به خوبی در حال انجام وظایف خود هستند و در سپیدرود یکدلی و برادری را در بین بازیکنان و کادرفنی به وضوح خواهید دید و انشاءالله این یکدلی در بین مسئولین هم وجود داشته باشد چون از لحاظ مالی شرایط خوبی نداریم.
مهاجم سپیدرود در پایان بیان کرد: امیدوارم این سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی باعث ترغیب هواداران سپیدرود برای حضور در استادیوم شود و انتظار حمایت و تشویق تا دقیقه آخر را داریم تا بتوانیم به لطف خدا سپیدرود را به جایگاه اصلیاش در فوتبال کشور برسانیم.