وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
مهندس پورصادقی مشاور مدیرعامل و کانون الف مجری تبلیغات باشگاه سپیدرود شد

مهندس پورصادقی مشاور مدیرعامل و کانون الف مجری تبلیغات باشگاه سپیدرود شد

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرودطی حکمی از سوی دکتر شاد مدیرعامل سپیدرود، مهندس مجتبی پورصادقی به عنوان مشاور مدیرعامل در امور تبلیغات و هنری انتخاب شد و پس از این کانون تبلیغاتی الف به عنوان همکار و مجری تبلیغاتی باشگاه سپیدرود فعالبت خواهد کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت، مهندس پورصادقی بیش از دو دهه است که در امور تبلیغات فعالیت می کند و صاحب یکی از دو شرکت بزرگ تبلیغاتی استان گیلان است و بیش از نیمی از فضاهای تبلیغی کلانشهر رشت و استان همچون: بیلبوردهای شهری و بین شهری، فضاهای پیرامونی مراکز تفریحی و گردشگری، پل های عابر پیاده و غیره را برعهده دارد و اغلب سازه های تبلیغاتی استان توسط کانون الف ساخته شده و به جز آن، املاک شهرالف که بیش از یک سال است که توسط ایشان راه اندازی شده، یکی از اسپانسرهای سپیدرود در فصل جدید خواهد بود.

در حکم مدیرعامل باشگاه سپیدرود برای مهندس پورصادقی آمده است:

سپیدرود تیم آبا و اجدادی ما گیلانیان است و ریشه در فرهنگ و تاریخ و زندگی ما دارد و خوشحالیم که این عشق همچون رودخانه ای خروشان از همه جای گیلان زمین عبور کرده و دل های تشنه را سیراب کرده است.
و چه خوشبختیم زمانی که می بینیم این میراث کهن، سینه به سینه و نسل به نسل به ما رسیده و این بدان معناست که این عشق میل خاموش شدن نخواهد داشت.

طی این حکم شما به عنوان مشاور امور تبلیغات باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود منصوب می شوید تا در کنار یکدیگر برای کمک به قدیمی ترین تیم گیلان زمین، قدم برداریم و در کمترین زمان ممکن این میراث ارزشمند به جایگاه اصلی خود در سطح نخست فوتبال ایران باز گردد.

نظرات (0)

جمع زیر را وارد کنید:

4 + 3 =

هنوز نظری ثبت نشده است.