رشت – ایرنا – در ادامه رقابت های فوتبال لیگ دسته اول کشور ، تیم سپیدرود در رشت، به مصاف فجر سپاسی شیراز می رود.
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – مسئول روابط عمومی هیات فوتبال استان گیلان روز سه شنبه گفت : این ۲ تیم در دیدار معوقه از هفته نوزدهم رقابت های فوتبال قهرمانی لیگ دسته اول باشگاه های کشور جام آزادگان ، رو در روی هم قرار می گیرند.
علیرضا وهابی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : مسابقه یادشده ، عصر روز پنجشنبه هفته جاری ۲۱ بهمن ماه در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار خواهد شد و تیم فوتبال سپیدرود رشت در این دیدار ، میزبان فجر سپاسی شیراز است.
وی اظهار کرد: این مسابقه قرار بود ماه گذشته در رشت برگزار شود که به دلیل بارش برف در این شهرستان و ناآماده بودن زمین بازی ، این دیدار لغو و به روز پنجشنبه هفته جاری موکول شد.
وی بیان کرد: تا پایان هفته بیست و سوم رقابت های فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های کشور ، تیم سپیدرود رشت با کسب ۴۰ امتیاز و یک بازی کمتر نسبت به ملوان ۴۱ امتیازی در مکان دوم و تیم فجر سپاسی شیراز نیز با کسب ۱۷ امتیاز در مکان هفدهم جدول رده بندی قرار دارند.
در رقابت های فوتبال قهرمانی لیگ دسته اول باشگاه های کشور جام آزادگان ، ۱۸ تیم حضور دارند که به صورت دوره ای و رفت و برگشت در یک گروه با هم به رقابت می پردازند.