وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
نوبت سپیدرود که رسید، فدراسیون سخت‌گیر و جدی شد!

نوبت سپیدرود که رسید، فدراسیون سخت‌گیر و جدی شد!

ایران ورزشی

وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – فدراسیون فوتبال این بار درباره بدهی یک باشگاه سخت‌گیر و جدی شده است.

فوتبال ایران غرق در بدهی‌های میلیاردی است و باشگاه‌ها از پرداخت نکردن بدهی‌ها ابایی ندارند اما نوبت به سپیدرود که رسیده، فدراسیون فوتبال از کسر امتیاز و سقوط حرف می‌زند، در حالیکه تیم های دیگری به رغم بدهی های سنگین مجوز حرفه‌ای می‌گیرند تا از لیگ قهرمانان آسیا حذف نشوند.

کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال، باشگاه سپیدرود رشت را محکوم به پرداخت مبلغ ۹ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان کرد. این مبلغ باید تا تاریخ ۱۵ فروردین برای شیما کریمی بازیکن تیم فوتسال بانوان سپیدرود واریز می‌شد.

ساکت از فدراسیون فوتبال اعلام کرده که اگر این مبلغ واریز نشود، تیم سپیدرود با کسر امتیاز و سپس سقوط به دسته پایین‌تر مواجه خواهد شد. صدالبته که باشگاه سپیدرود موظف به پرداخت این بدهی است.

این باشگاه بدهی های بیشتری هم دارد که در پرداخت آنها هرگز تعهدی از خود نشان نداده. مبلغ این بدهی در مقابل هزینه‌های تیمداری ناچیز است و بعید به نظر می‌رسد که کار به کسر امتیاز و سقوط برسد اما مسئله این است که چرا فدراسیون در مقابل بدهی‌های چندین میلیاردی باشگاه‌های دیگر مماشات می‌کند؟

ای کاش فدراسیون فوتبال در مقابل بدهی همه ی باشگاه ها واکنش جدی داشته باشد. مثال می‌خواهید؟ باشگاه استقلال هنوز بدهی کاوه رضایی و آندو تیموریان را پرداخت نکرده اما مجوز حرفه‌ای گرفته و در لیگ قهرمانان بازی می‌کند.

نظرات (0)

جمع زیر را وارد کنید:

6 + 5 =

هنوز نظری ثبت نشده است.