رسول حق دوست / پیشکسوت سپیدرود
وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – آنچه در شب بازی سپیدرود – سپاهان اتفاق افتاد هم به لحاظ فنی و هم حواشی پیرامون مسابقه با توجه به بازی هفته اول و شکست سنگین مقابل تیم نه چندان مقتدر سایپاکاملا” قابل پیش بینی بود!
همه ی اهالی فوتبال از سردرگمی وضعیت اداره امور این باشگاه و بحران درون سازمانی تیم کم و بیش باخبر بودند و هستند، چندین سال داستان واگذاری مالکیت این تیم کهن و مردمی درصدر اخبار قرار گرفت.
خیلی ها از متولیان امور گرفته تا دلال های “آفت جان فوتبال” منافع قابل توجه ای در جابجایی مالکیت این باشگاه گیرشان آمد!
خدایی در ضیافت این زالوهای فوتبال غوغایی بود!
باج خواهی از متقاضیان خرید – پورسانت جابجایی مربیان – سهم خواهی در تنظیم قرارداد بازیکنان، بویژه بازیکنان تاریخ مصرف گذشته – حضور در ارکان مختلف باشگاه با بار مالی بدون حساب و کتاب از مواردی است که پایه و اساس این باشگاه را لرزان و سست کرده است!
اما روی سخنم با آن دسته از حامیان و هواداران اصلی تیم می باشد که هرچه سریعتر باید مسیرحرکت خود را با غیرفوتبالی های حاضر در ماجرا که فقط با جنجال و حاشیه سازی روزگار می گذراند تغییر داده تا “سفید و سیاه” کاملا” مشخص و قابل رویت باشد، آنگاه می توان در بستری آرام و بدون دغدغه ادامه کار را برای این تیم فراهم نمود.
پس نتیجه می گیریم شناسایی و معرفی عاملان اصلی توقف تیم سپیدرود می تواند در گام اول هرج و مرج فعلی را متوقف سازد و راه را برای آینده ای روشن هموار نماید.
البته بزودی از ماجرای این همه ریخت و پاش های بدون حساب کتاب مالی اهم از مربیان، بازیکنان و کادر اداری باشگاه سخن خواهم گفت و اعلام می نمایم برای شفاف سازی و رسوایی عاملان اصلی تخریب این باشگاه چنانچه رسانه ای پیگیر باشد آماده حضور هستم.