وبسایت باشگاه سپیدرود رشت
![](https://sepidroodsc.com/wp-content/uploads/2019/07/photo_2019-07-16_14-56-55.jpg)
هومن ربیع زاده با سپیدرود تمدید کرد
وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – هومن ربیع زاده آخرین بازیکنی بود که پیش از اردوی تدارکاتی سرخ پوشان با سپیدرود قرارداد منعقد کرد تا پرونده نقل و انتقالات تابستانی این باشگاه تا حد زیادی بسته شود.
ربیع زاده متولد ۱۳۷۸ در شهر رشت است و سهمیه امید باشگاه محسوب می شود و فصل گذشته نیز در لیگ برتر برای سپیدرود به میدان رفت و فوتبالش را از جوانان پیکان تهران آغاز کرد.
همچنین امین عبدالهی و مجید احمدی از اعضای کادر اجرایی سپیدرود با این باشگاه قرارداد خود را تمدید کردند.
سپیدرودی ها شامگاه سه شنبه پس از تمرین قرارداد خود را در دفتر هیئت فوتبال گیلان ثبت می کنند و صبح چهارشنبه برای یک سفر ۸ روزه راهی تهران می شوند و در این اردو ۴ بازی تدارکاتی برگزار خواهند کرد.
سپیدرود موفق شده است تا امروز با پویا نزهتی و میثم فردوسی از فصل گذشته تمدید قرارداد کند و با محمدرضا زینال خیری، مهیار نوری، امید سامکن، میلاد تولایی، محمد روشندل، ایمان شوریابی، محمد اسماعیل نظری، محمود خمیسی، سعید قدمی، رضا درویشی، بهنام لایقیفر، حسام یعقوبی، ساسان شیرمردی و مجتبی محبوب مجاز به عنوان بازیکن جدید قرارداد امضا کند.
همچنین در رده زیر ۲۳ سال و امید نیز سرخ پوشان قرارداد جواد آقاییپور، رضا عاشوری، حسین امینی، آرین فتوحی، آرین نصیرینژاد، پوریا شاه محمد، مهدی محمدپور، امیرحسین اسکندری، ماهان سروی، سپهر کوششی و علی بیجاری را تمدید کردند.