(ایران ورزشی / سیاوش باقری)
وب سایت فرهنگی ورزشی سپیدرود – یک تساوی و دو شکست در لیگ و یک پیروزی شیرین خارج از خانه مقابل ملوان در جام حذفی دستاورد علی کریمی طی تقریبا حضور دو ماههاش در راس کادر فنی سپیدرود است.
سرمربی یا بهتر بگوییم مالک و همه کاره سپیدرود از ابتدای بازگشتش به این تیم، تغییر و تحولاتی در ترکیب سرخپوشان ایجاد کرده که بعضی از این جابهجاییها جواب داده. ولی مابقی تغییرات بنا به دلایل مختلف هنوز نتیجه مثبتی برای او و تیم تحت هدایتش در بر نداشته است.
علی کریمی با قرار دادن شیخ سلیمانی در کنار تهیدست در قلب خط دفاع و جذب اجباری عزت کرامت و قرار دادن او در ترکیب تیم آن هم به دلیل شکست در پروژه بازگرداندن توحید غلامی، توانست آسیب پذیری این تیم در کارهای دفاعی را به حداقل کاهش دهد و پذیرش دو گل در سه بازی لیگ به ترتیب مقابل صنعت نفت آبادان، پرسپولیس و پیکان تهران و یک دیدار جام حذفی برابر ملوان بر این ادعا صحه میگذارد.
در حالی که قبل از روی کار آمدن کریمی و با شاهکاری که خداداد عزیزی در تیم بستن و مهره چینی رقم زده بود، سپیدرود از پنج مسابقه چهارده گل خورده در کارنامه داشت.
اما مشکل این روزهای سپیدرود که باعث شده تنها نماینده لیگ برتری گیلان نتواند خوب امتیاز بگیرد و با دو امتیاز در قعر جدول لیگ قرار داشته باشد، در فاز هجومی خصوصا گلسازی است که تداوم آن فرجام تلخی برای سرخپوشان رشتی به دنبال خواهد داشت.
اگر چه علی کریمی در همین مدت کوتاه حضورش توانست علاوه بر مشکلات دفاعی، مشکلات مالی، روحی و ضعف بدنی تیمش را حل کند و با بازگرداندن محمد غلامی تیغ کند خط حمله اش را کمی تیزتر کرد اما نگرانی اینجاست که برای غلامی و بعضا منوچهری چه از جناحین و چه از قلب خط میانی کمتر فرصت گلزنی ایجاد میشود.
البته شاید با رفع مصدومیت میثم فردوسی و علی عباسی کمی قلب خط میانی سپیدرود که هنوز نتوانسته خلا توحید غلامی را هضم کند، ترمیم شود اما برای بهبود وضعیت هجومی سرخ ها در جناحین به نظر میرسد تغییر مکان بازی میلاد قربان زاده از جناح راست به چپ و بازگرداندن حسین کعبی از روی نیمکت به ترکیب اصلی چاره کار باشد.
البته به غیر از این جابهجاییها سپیدرود نیاز به یک پلیمیکر هم دارد تا مهدوی، یار باتجربه فوتبال رشت همواره تحت فشار بازیهای پیدرپی نباشد.