وب سایت رسمی باشگاه سپیدرود رشت
یادداشت استاد لارودی – لذت صاحب خانگی

یادداشت استاد لارودی – لذت صاحب خانگی

خبرورزشی / استاد اردشیر لارودی

وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – در روزی که باید روز تماشاگران فزونی‌گرفته‌اش دانست، سپیدرود رشت هم بازی‌اش را با پیروزی تمام کرد! مردم رشت، مثل مردم مشهد، مجالی یافتند تا بگویند ما اینیم و چه خوب هم گفتند!

پدیده مشهد، فکر همه جا را کرده بود، مگر زور فراوان تماشاگران شهر رشت را. مردمی که «جان» سپیدرود بودند و سپیدرودی که جان مردمش شد! در ورزشگاه ۱۵ هزار نفره سردار جنگل این عشق دوسره و این بازی دوطرفه، بلایی شد که به جان پدیده افتاد! صاعقه‌ای شد که آتش زد به خرمن هستی پدیده!

در عملکرد پدیده، نقصی وجود نداشت، بلکه سپیدرود بود که برای برنده شدن، تر و خشک را با هم می‌سوزاند!

وقتی از سپیدرود حرف می‌زنیم، دیگر از تیم «نظرمحمدی» و از افکار یک سرمربی سخن به میان نمی‌آوریم! اینجا سخن از‌ آرزوها و خواسته‌های یک شهر است! درست مثل آبادان و نفتش، یا انزلی و ملوانش و یا قائمشهر و نساجی‌اش!

تیم‌های ریشه‌دار! تیم‌های مردمدار! تیم‌هایی فراتر از یک تیم! بالاتر، کمی بالاتر. در مورد پیکان و فوتبال خوبش چه گفتیم؟ یا در مورد ثروت بی‌پایان فوتبال مشهد؟ این هفته، حتی فولاد اهواز هم سه برابر همیشه‌اش تماشاگر داشت! تماشاگرانی که رونق بخشیدند به چرخه لیگ!

نظرات (1)

جمع زیر را وارد کنید:

7 + 6 =
  1. آرمان

    جالب بود

    پاسخ