رشت – ایرنا – شهرداری کلانشهر رشت حامی مالی تیم فوتبال سپیدورد رشت در مسابقات لیگ دسته اول شد.
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – مسئول روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت روز دوشنبه گفت : با آغاز رقابتهای فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های کشور و حضور تیم فوتبال سپیدرود رشت در این مسابقات ، شهرداری رشت حامی مالی این تیم شد.
رادنی دیدار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : بر این اساس ، شهرداری رشت با شعار ‘ رشت ، سرزمین جشنواره ها و شهر خلاق خوراک یونسکو ‘ حامی مالی تیم سپیدرود رشت شد.
وی اظهار کرد : با توجه به این امر ، با حمایت مالی شهرداری رشت ، شعار ‘ رشت ، سرزمین جشنواره ها و شهر خلاق خوراک یونسکو ‘ روی پیراهن تیم فوتبال سپیدرود رشت در رقابتهای لیگ دسته اول کشور درج شده است.
وی ادامه داد : شهر رشت اواسط آذر ماه گذشته به دلیل داشتن حدود ۲۷۰ نوع غذا ، در بین شهرهای شمالی ایران و با داشتن تنوع بسیار عالی در معیار تنوع و سلیقه غذایی ، به عنوان شهر خلاق در حوزه خوراک شناخته شد و همچنین سال گذشته برند شهر جشنواره ها نیز ، برای شهر رشت انتخاب شد.
تیم فوتبال سپیدرود رشت که به رقابتهای لیگ دسته اول باشگاه های کشور (جام آزادگان) صعود کرده ، تاکنون دو دیدار در این مسابقات برگزار کرده که در هر دو دیدار خود برابر حریفانش به پیروزی دست یافت.
در رقابتهای فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های کشور جام آزادگان ، ۱۸ تیم حضور دارند که به صورت دوره ای و رفت و برگشت در یک گروه با هم به رقابت می پردازند.