وبسایت باشگاه سپیدرود رشت

جلسه مدیران عامل باشگاههای لیگ یک برای صدور مجوز ملی
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود – جلسه مدیران عامل باشگاه های لیگ دسته اول با مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ روز سه شنبه ۱۴ دی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی باشگاه سپیدرود و به نقل از سایت سازمان لیگ فوتبال ایران، این برنامه از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ با حضور مدیران عامل باشگاه های لیگ دسته اول با مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در سالن کنفرانس آکادمی فوتبال برگزار می شود.
در این نشست در مورد الزامات صدور مجوز ملی برای فصل آینده بحث و تبادل نظر خواهد شد.
رئیس کمیته صدور مجوز حرفه ای در مورد این جلسه اظهار داشت: طبق الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا باشگاه های لیگ دسته اول هم باید در گام اول مجوز ملی دریافت کنند.
سهیل مهدی افزود: باشگاه هایی که تا اردیبهشت سال آینده نتوانند مجوز ملی را بگیرند طبیعی است که امکان دریافت مجوز حرفه ای را هم نخواهند داشت و دریافت مجوز ملی پیش نیاز دریافت مجوز حرفه ای است.
لا مصب .. گیلانم که کمپلت محروووووووم!!!
تعطیلیم تو امکانات!